PENGUMUMAN - PEMENANG 1'ST GIVEAWAY by MURNI ALYSA

8:14 AM

Assalamualaikum..

Bismillah..Harini 18hb -June 2015,  bersamaan 1 Ramadhan 1436H... Murni nak umumkan siapakah pemenang bertuah untuk 1'st giveaway yang Murni anjurkan baru2 ni.


Alhamdulillah, sambut yang diterima sangat baik dan memuaskan. Murni betul2 tak sangka ramai yg sudi join dan memberi sokongan kepada blogger baru seperti Murni ini..Terima kasih banyak2 Murni ucapkan.


Dan kerana Murni tersangat seronok Murni tak jadi untuk beri hadiah kepada 5 orang peserta sahaja..malah Murni berbesar hati untuk memberi hadiah kepada 10 orang pemenang.. Dan juga tambahan untuk 2 orang peserta lagi iaitu peserta terawal dan juga peserta terakhir...InshaAllah!!






SIAPAKAN YANG BERTUAH???

JENG..JENG..JENG..

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


Tahniah Murni ucapkan kepada semua pemenang!!!


Diminta kepada para pemenang dapat memberikan detail berikut, NAMA, ALAMAT dan NO TELEFON kepada Murni melalui
  • Whatsapp : +6012-9817932         atau
  • Facebook :Murniwati Awang      atau
  • Email : murniwati82@gmail.com

Tahniah sekali lagi kepada pemenang dan juga sahabat-sahabat yang lain. Buat yang kurang berjaya, InshAllah, Murni akan anjurkan lagi Giveaway seperti ini.


Terima kasih atas sokongan semua ;-)


Murni doakan semuanya berada dalam lindungan Allah S.W.T dan sentiasa sihat-sihat selalu. Selamat mejalankan Ibadah puasa juga kepada Semua..Semoga segala ibadah kita diterima oleh Allah SWT..Aamiiin!1






Rasulullah SAW telah bersabda yang bermaksud ”Bahawa Allah telah menurunkan penyakit dan ubat dan dijadikan kepada setiap penyakit ada ubatnya, berubatlah tetapi jangan berubat dengan benda-benda yang haram.” ( Hadis Riwayat Abu Daud).


Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud “Sesungguhnya kamu mempunyai tanggungjawab untuk menunaikan hak terhadap tubuh badan kamu.” (Hadis Riwayat Bukhari)






Artikel Menarik Yang Lain

22 ulasan

  1. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  2. syukur alhamdulillah, ada rezeki PG untuk menang disini :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah menang jugak ..tq tq tq tq so much ..Tahniah buat semua pemenang yg lain jugak..Ok jap lg hr detail..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah terima kasih ya salam ramadhan al mubarak

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, ada rezeki kat sini..terima kasih kak murni :-) Cik Mimie dah bg details kat wasap :-)

    Tahniah buat pemenang lain..

    ReplyDelete
  6. belum rezki kite..tahniah u olls

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki Ramadhan..

    thank you kak ~

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..Menang..Rezeki bulan ramadhan.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah ada rezeki kat sini..
    Done Pm detail kat ws ye sis :)

    ReplyDelete
  11. sedih :(
    x menang hu hu hu...

    ReplyDelete
  12. ALHAMDULILLAH
    tq so much, moga tuan blog sentiasa dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  13. wahh..x sangka menang....peserta last..hiks..terimaka kasih ^^

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah...ada rezeki kat sini. Thanks akak. Nanti nat send kan details nat.hehe

    ReplyDelete
  15. Tahniah buat semua pemenang... シ

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah rezeki..thanx u so much sis murni :)

    Tahniah juga kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  17. wahh tahniah semua yg menang.. bestnya..
    atie terlepas lah...huhu takde rezeki nk join:)

    ReplyDelete
  18. tahniah kepd para pemenang.. =)

    ReplyDelete
  19. Thniah kpd smua pmenang..:)

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang