Rumahku Syurgaku Part 2 (Rumahku In Progress)

August 01, 2015

Assalamualaikum..Entry pertama untuk bulan Ogos..Rumahku Syurgaku Part 2.. Part 1 
Disini. Gambar ini diambil masa bulan puasa baruni. Oleh kerana waktu petang kualiti gambar agak kurang memuaskan. Tapi boleh laa asalkan masih nampak rupa bangunan tu..hihihihi

















InshaAllah rumah Murni nanti berada di tingkat 12 Block B. Loni pembinaan baru berada di tingkat 10. Lagi 2 tingkat naik sampai la level kami. Jadi kami get ready laa untuk next payment bila tingkat 12 dah naik. Hihihihi. Kalau tak silap nanti kena bayar lagi 25% dari harga rumah tu. Takpe laa lagi cepat lagi bagus. Tak sabar dah ni.. 



















 






















Artikel Menarik Yang Lain

14 ulasan

  1. alhamdulillah..tahniah..:)

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhhh, alhamdulillah, smg selamat dan bahgiaa ya, hehe

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. nanti siap laa tuh.. in shaa Allah tahun depan boleh laa masuk umah baru tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..tu laa x sabar2 dah ni..teringin nak mendeko2 pulak

      Delete
  4. Singgah petang di sini =)
    Alhamdulillah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..singgah kat rumah tak siap lg..hihihi

      Delete
  5. Wah, cantiknya rumah nie... Tak sabar tunggu siap yer ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dik..cantik ke tak tu taktau lg..memang x sabar dah ni..hihihi

      Delete
  6. Replies
    1. ya dekat bayan lepas..dekat simpang 4 nak ke batu maung & teluk kumbar..

      Delete
  7. Assalam murni,
    moga cepat siap naaaaaa

    pssttt : sila buat house warming #bloggerutara he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..mesti buat dan jemput Sha sekeluarga..InshaAllah

      Delete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang