S Pink Premium Pointer

Beli 6 FREE 1, Beli 2 DISC 5% Promosi ESP Shaklee Bersama Murni

Assalamualaikum kawan2 yang Murni kasihi sekalian. Harini dah masuk 4 hari PROMOSI  ESP ini berjalan. Memang ramai peminat2 ESP tertunggu2 Promosi ini Termasuk laa Murni sendiri. Dan harini Murni berkesempatan untuk Close Order beberapa orang Customer untuk ESP ini.


Seriuss .. harga ESP bulan ini memang sangat sangat murah dari harga biasa. Rugi sangat kalau tak rebut peluang beli ESP masa promo ini .






Mungkin ada kawan2 agak gerun bila melihat promosi ini beli 6 FREE 1. Ada yang Whatsapp " Amboiiii... banyaknya sampai nak kena beli 6 ye?". Murni sebenarnya ada cara sendiri untuk membantu kawan2 semua. Murni boleh bagi idea. 

  • Caranya senang sahaja. Kawan2 boleh kumpul order dengan kawan-kawan yang dan juga sedara mara, Murni yakin sekejap je dah penuh kuota 6 tong tu. Sebab ESP Shaklee memang dah terkenal dan dah ramai yang mencubanya.
  • Kawan2 boleh tinggalkan pesanan dengan Whatsap Murni 012-9817932. Murni akan kumpulkan order sampai cukup untuk 7 orang. Tetapi cara ini kawan2 terpaksa tunggu lama laa sikit sampa quota 7 orang dah cukup. hihihi

Dan ada juga yang bertanya jika kawan2 dapat kumpulkan order untuk 7 tong ESP ini apakah lagi keuntungan yang bakal kawan2 dapat. Jom kita tengok. Berbaloi-baloi tak????



PROMOSI ESP BUY 6 FREE 1 

  • Anda bakal mendapat FREE 1 tong lagi ESP Shaklee (bernilai RM150)
  • Mendapat FREE keahlian seumur hidup Shaklee (bernilai RM69.50)
  • Mendapat FREE 1 botol multivitamin VITA-LEA.
  • Mendapat FREE Shaker (bernilai RM10 setiap satu)
  • Pulangan wang TUNAI berjumlah RM30++ (bonus)







Tetapi jika cara2 diatas pon masih tidak berjaya. Kawan2 boleh juga beli 2 tong dapat DISKAUN 5%. Jika kawan2 nak kongsi beli dengan Murni pon boleh. Sebab Murni pon suka beli lebih ESP ini untuk stok makan sendiri ^ v ^. 



PROMOSI ESP BELI 2 DISKAUN 5% 







** bagi yang nak kongsi beli ESP 1-2 tong dengan Murni pon boleh  juga ya **



Sedikit pengenalan tentang ESP ini. ESP Shaklee ini boleh juga dikatakan "multifunction" sebab macam-macam kebaikan kita akan dapat kalau minum ESP 3 sudu besar secara kosisten setiap hari .

  • Nak kulit cantik, gebu, berseri dan anjal?
  • Nak kurus dan badan ramping?
  • Nak maintain berat?
  • Nak susu banyak & pekat?
  • Nak badan bertenaga & tak mudah letih?
  • Nak sihat?
  • Tak suka makan berat pagi pagi?


Semua boleh dengan hanya mengamalkan 3 sudu ESP setiap hari ya. Sebab ESP adalah sumber protien terbaik yag berasaskan soya non-GMO (soya yang tak diubah genetik). Soya yang digunakan ditanam secara organik dan soya dibasuh dengan air BUKAN alkohol. Itu yang membezakan soya ESP dengan soya lain di pasaran. ESP juga lengkap dengan semua asid amino yang sangat diperlukan tubuh.  ESP juga rendah lemak dan zero kolesterol. 


Alhamdulilahh "setakat ini ramai customer yang sukakan ESP dan rata-rata semuanya berpuas hati dengan ESP" siap ada yang repeat order lagi tau .



  • kulit lebih sekata dan lebih cerah
  • kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka
  • jerawat jarang muncul/naik
  • kulit lebih anjal & gebu
  • rambut kurang gugur
  • badan kekal bertenaga sepanjang hari,
  • rasa kenyang lebih lama
  • kurang nak mengunyah junk food
  • takde dah gastrik/senggugut
  • badan mkin slim & fit
  • kalau ibu hamil, mereka rasa lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam
  • kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak
  • awet muda
  • rahim lebih kuat
  • kuku jadi cantik
  • parut stretch mark hilang




Dan baaaaanyakkkk lagi feedback yang best best sebenrnya . Nak tahu best ke best kena cuba ESP dulu ^_^



Antara kebaikan lain ESP Shaklee : 

  • cepat kenyang & membantu dalam pengurusan berar badan
  • memberi tenaga berpanjangan
  • membantu menghilangkan jeragat dan parut termasuk parut jerawat
  • menganjalkan kulit
  • membantu masalah gastrik
  • membantu melancarkan penyusuan susu ibu
  • membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dengan lebih pekat dan banyak
  • membantu badan ibu menghasilkan susu yg lebih pekat dan sekaligus menjadikan bayi anda cepat kenyang dan kurang meragam
  • membantu tumbesaran fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum
  • utk masalah kesuburan, ESP membantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yg sihat
  • mengurangkan paras kolesterol
  • mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat
  • menghalang pembentukan batu karang
  • menghalang sel tidak normal membiak menjadi sel kanser
  • mengekalkan tenaga berjam lamanya
  • membina sel kulit, otot, hormon yg seimbang, menyokong sistem imun badan
  • menyokong kesihatan jantung & prostat
  • meningkatkan kesihatan tubuh secara menyeluruh




Jika kawan2 berminat nak beli ESP ni dengan harga promosi, kawan2 boleh Whatsapp/call Murni 012-9817932 sekarang.





6 Komentar untuk "Beli 6 FREE 1, Beli 2 DISC 5% Promosi ESP Shaklee Bersama Murni"

ada sape2 nak beli ke..nak tumpang hehe

murahh..pengguna shaklee juga tp x minum esp..hihi

haaaa nampak tu.. kalo memborong siap dapat lagi extra..

beli ESP nak bagi meriah susu je dulu. tapi manfaat sampingan dia banyak. antara tumit kaki pecah sebab tatahan pijak lantai sejuk dulu pun dha beransur pulih. licin jeeee tapak kaki

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH