Suami Hadiahkan ESP untuk Isterinya Yang Menyusu Bayinya..So Sweet ( ^ v ^)

2:03 PM

Assalamualaikum..Salam hujung minggu buat kawan2 semua. Tengah hari ni tengah bersantai2 Murni dapat whatsapp dari kawan Facebook bertanya tentang PROMOSI ESP. Sebelum ni Murni pernah whatsapp dia bertanya tentang Kabinet dapur. Maklum laa rumah Murni bakal siap tak lama lagi..Hihihi







Nak dijadikan cerita, sebelum ni Murni mati2 ingatkan tuan punya FB kabinet ni perempuan. Bila dia whatsapp tanya harga ESP tu Murni terpanggil dia "sis". Rupanya dia lelaki. Bertanyakan ESP untuk isterinya yang menyusu badan. Mujur dia faham. Dan inilah pengalaman pertama Murni dapat order nak beli ESP dari seorang SUAMI untuk isterinya yang sedang menyusu badan anaknya. Kalau order dari lelaki yang nak kulit muka cantik dan orang yang tengah buat "body builder" dah selalu dapat order ESP ni. Nanti next entry Murni cerikan lagi macam mana ESP ini boleh buat kulit seseorang cantik dan badan boleh jd SADO bagi orang yang tengah "body builder". Harini Murni hanya nak ceritakan ESP untuk ibu MENYUSU jer dulu. 






Kebetulan sangat Murni memang sentiasa simpan stok ESP ni kat rumah. Jadi tengahari ni boleh terus COD (Cash On Delivery). Untuk pengetahuan kawan2 Murni buat FREE COD produk Shaklee dalam Pulau Pinang. Dan untuk seluruh Malaysia Murni hantar pakai Poslaju dan juga Gdex Ekspress.






ESP Sangat sesuai diambil oleh Ibu Hamil & Menyusu

Kenapa?
  • kerana ia membantu membekalkan 20 jenis protein untuk ibu & bayi
  • badan ibu akan rasa lebih cergas dan bertenaga
  • mengurangkan morning sickness atau alahan
  • susu ibu lebih pekat dan berkrim



Cara Minum ESP untuk ibu hamil/pantang/menyusu


  • boleh diambil semasa sarapan, makan tengahari dan makan malam
  • Boleh dicampur dengan apa2 minuman kegemaran ibu.
  • ibu akan lebih kenyang dan bertenaga…kurangkan makan nasi jadi ibu2 akan lebih cepat kurus kerana sesi penyusuan dah pun membakar lemak sehingga 600 kalori sehari



Antara resipi ESP yang boleh kawan2 cuba :)

***Psst: ingatt, jangan bancuh dengan air panas ok, bancuh dengan air suam/masak je. Kerana air panas akan merosakkan Protein yang ada dalam ESP tersebut. Kalau bancuh biasa akan dapatkan keaslian rasanya
  • 1 sudu bancuhan ESP + Air Suam
  • 1 sudu bancuhan ESP + Fresh Milk (Susu kotak atau susu tepung)
  • 1 sudu bancuhan ESP + Milo
  • 1 sudu bancuhan ESP + Twister Oren
  • 1 sudu bancuhan ESP + Fresh Milk + kurma (kurma tu rendamkan dulu dan boleh potong saja kecil2 mahupun blend)
  • 1 sudu bancuhan ESP + Ribena  
  • 1 sudu bancuhan ESP + Nesvita 3 in 1 
  • 1 sudu bancuhan ESP + Susu Anmum 
  • 1 sudu bancuhan ESP + campuran buah-buahan dan blend (boleh pilih buah kegemaran anda)
  • 1 sudu bancuhan ESP + Horlicks 
  • 1 sudu bancuhan ESP + Nestle Bliss
  • 1 sudu bancuhan ESP + Meashake/Performance Drink/Cinch Shake



Cadangan Sukatan dan Waktu Minum ESP

Sukatan : 1 sudu besar ESP + Air Kegemaran Anda (Murni suggestkan 2x sehari ye

Amaran!!! Jangan bancuh ESP dengan air panas yea….seeloknya guna air suam sebab air panas akan memusnahkan vitamin penting yang terkandung didalamnya



Testimoni ESP




Jika kawan2 berminat nak beli ESP ni dengan harga promosi, kawan2 boleh Whatsapp/call Murni 012-9817932 sekarang.




Artikel Menarik Yang Lain

10 ulasan

  1. Wah..dia protein soya ke??

    ReplyDelete
  2. saya dulu cuma beri ibu_suri makan ibumin...

    ReplyDelete
  3. hadiah yang menarik untuk isteri

    ReplyDelete
  4. alaaaa itew xde suami lagi.. alaaa macam mana nak suwit2 cemni >.<

    ReplyDelete
  5. kira memang ambik ESP ni. berbotol botol jugak la habis hihihi

    ReplyDelete
  6. hahaha akak letak nama dya kabinet..:p

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang