S Pink Premium Pointer

Beli Barang Dapur Dengan TESCO Online Shop

Assalamualaikum..Ini adalah pengalaman pertama Murni beli barang dapur melalui TESCO ONLINE SHOP. Ok la juga tapi ada sesetengah barang yang tak ada dalam list..Penghantaran adalah next day. Murni order petang Ahad dan barang akan dihantar pada hari Isnin petang (waktu kita boleh request takut kita tak ada dirumah kerana kerja).



Senang laa juga beli barang dapur melalui TESCO online ni. Kami dah tak payah nak keluar pagi2 kadang2 tengahari baru balik..Cuti2 boleh duk bersantai depan TV pastu order ja. Dan tak payah juga bawa anak2 ke Supermarket untuk beli barang2 ni. Kadang2 dengan anak kecik ni kita lagi penat kejar mereka lagi dari nak pilih barang. Pastu karenah mereka nak macam2 pantang nampak. Selain itu kami boleh juga BERJIMAT..beli barang yang betul2 perlu sahaja. Sebab kadang2 list barang yang nak beli 10 barang sahaja. Tapi apabila sampai sana penuh satu troli kami sumbat. Pantang ada ayat PROMOSI terus ambik.Huhuhu. Jadi ini adalah salah satu langkah untuk berjimat di hujung2 bulan macam ni..Hihihi


barang yang tak ada akan ditukarkan kepada yang tedekat




Susu Danish tak ada. Nanti diorang akan refund balik duit yang kita dah bayar tu








9 Komentar untuk "Beli Barang Dapur Dengan TESCO Online Shop"

Syoknya bila ada penghantaran sampai ke rumah.. Tambah2 dalam keadaan jerebu ini lagi lah best..

Salam murni..memang best jugakkan klu boleh shopping barangan dapur secara online.. jimat masa & tenaga..klik2 then tau dah smpi rumah...
erm... TESCO belum ada kat Sabah....huhuhu

semua senang skrg kan .. tp aku lagi suka beli kat kedai dr online ni senang nk pilih2 hehehe

memang mudah kan kak murni..farah pun memang dok order online jer sekarang..=D

wah..mudahnye..tak payah nak beratur mase bayar kan.. semua dihujung jari je skrg..

Kalau beli sikit, dia hantar tak kak..?

bestnyaa.. xpenah shopping lg mcm ni

senang. kadang tu sebab dah pening kejar anak. barang tak terbeli pun. balik penat macam tu je huuuu

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH