Catatan Paling Popular di Blog Murni Alysa

1:55 PM

Selamat berhujung minggu semua.. Murni terpaksa kerja setiap Sabtu. Tapi half day jer..Alhamdulillah harini dah masuk bulan ke-10 blog Murni Alysa beroperasi. Blom sampai setahun pon lagi..huhuhu!!! Jadi disini Murni nak sharekan dengan kawan2 semua catatan paling popular di blog Murni alysa ni sepanjang masa. Hihihihi






Entry yang paling banyak mendapat View adalah Khasiat Bawang Putih dalam Garlic Complex Shaklee. Yang ke-2 adalah 1'st GA by Murni Alysa. Dan yang ke-3 adalah Petua untuk Hilangkan Batuk Dengan Cepat. Alhamdulillah..Walaupon Murni masih baru lagi dalam dunia Blogging ni. Tapi masih ada yang sudi singgah di setiap entry yang Murni tulis. Diharap kalau ada kekurangan atau kelemahan dari segi penulisan Murni minta maaf banyak. InshaAllah Murni akan perbaiki segala kelemahan tersebut perlahan2.


Diharap kawan2 semua tidak jemu untuk singgah lagi untuk membaca setiap Coretan Murni Alysa!!!




Artikel Menarik Yang Lain

13 ulasan

  1. Kipidap... Perkongsian bermanfaat pasti ada yang membaca ^-^

    ReplyDelete
  2. wahwahhhhh bagus baguss teruskan usaha murni anda he he he

    ReplyDelete
  3. hahaha ceq macam dapat agak tu.. seharian bersama hantu2 tu eheh..

    ReplyDelete
  4. wahhh..keep it up kak murni!! ;)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.
    Nampaknya entry berkaitan kesihatan yg disukai ramai. Mungkin atas sebab itu juga entry saya berkaitab berbekam menjadi antara entry paling ramai pengunjung

    ReplyDelete
  6. kipidad kak murni.. masuk geng BU kena rajin join aktiviti lg ni.
    teruskan berblog. banyak Pageview tu :)

    ReplyDelete
  7. hahaha.. kenal akak pun masa GA akak.. sekarang, lagi kenalll... ngeee

    ReplyDelete
  8. Tahniah sis... teruskan menulis dan memberi ilmu ttg kesihatan..:)

    ReplyDelete
  9. Tahniah... Teruskan berblogging dan berkongsi maklumat bermanfaat untuk semua ^^

    ReplyDelete
  10. wahhh tahniah kak. baru je lagi ber blog tapi banyak entry matang. tak macam masa ktorg baru2 create blog dulu hihihihi

    ReplyDelete
  11. Terbaik lah kak murni.. kipidap!

    ReplyDelete
  12. bawang putih bawang merah.. hehehe

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang