S Pink Premium Pointer

Ringkasan Budget 2016

Assalamualaikum..

haritu Murni letak teks ucapan penuh pembentangan budget oleh PM kita. Harini Murni terjumpa ringkasannya..senang sikit nak nengok..hihihi

Semoga budget tahun 2016 menguntungkan semua orang..hihihi










12 Komentar untuk "Ringkasan Budget 2016"

Tapi orang separuh umur dan dah tak lagi bekerja macam saya tak rasa pun manafaat secara jelas. Masih tetap kena beli barang dengan harga mahal. tol kena bayar 3x ganda di tol sungai 2. kos minyak bertambah. bil cecah ratus ringgit sebulan (tak guna pun tak boleh. nak jimat pun dah tak terjimat. )

sekali akan berdua dengan isteri saja cecah rm13~20.

mudah2an budget 2016 ini betul2 memberi kebaikan pada semua...:)

harap2... dapat banyak manfaatnya...

pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #19 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-url-blog-19.html

dapat sharing jer...tp xdpt nak merubah aper2..hihihih

Huhuhu..masalah ni semua kita sama2 tanggung & rasa..ape boleh buat IM..huhuhu

buat masa loni Murni xnampak lagi kebaikannya..takpe laa mgkin org lain dpt merasa kebaikannya..Aamiiin!

Rasa sakit hati sangat bila tgk Bajet 2016 tapi hidup tetap kena diteruskan..

kahkah.. ada org komen.. lawak. bajet lah sgt org tu

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH