S Pink Premium Pointer

Tempahan Fruits Cheese Tart..

Assalamualaikum semua...


Orang2 tua ada cakap..

"Rezeki Jangan Ditolak..Musuh Jangan Dicari.."

Ahad lepas pagi2 lagi kawan sekerja abg PM mintak nak Order Fruits Tart..

Ni mesti dia teringat yang Murni Post pasal Fruits Tart dalam FB masa hari raya haji haritu..

Murni pon ada buat entry Resipi Fruits Tart kat sana..

Kalau kawan2 nak cuba boleh laa ya..

Kalau nak Order pon boleh..

Harga kawan2 jer..

Jangan risau..



Fruits Cheese Tart






Tempahan 30Biji tuuu



Jom tengok "The Making Of Murni's Fruits Tart"


v

v

v

v

v

v

v



Murni guna acuan besar 6.3cm




Dah siap tekan




Cucuk dengan garfu tengah2 dia bagi udara masuk masa bakor




Dah siap Bakor




Dah siap isi Cream Cheese




Dah siap boh Fruits :)




Dah siap!!!!




Fruits Tart Puan Murni ;)






14 Komentar untuk "Tempahan Fruits Cheese Tart.."

Wah.. sedapnya..

Kak murni.. sha tag kak murni joint giveaway..
http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/11/1st-giveaway-by-mb.html

kira selalu failed bab nak keluar shell dari acuan

bila nak buat untuk farah jugak akak..nanakkkkkkk!

alhamdulillah rezeki masuk untuk akak.. murah rezeki selalu =)
sedap tart akak tu yang orang keep order tu #kipidap..

sedapnyaaa.. hahaha
boleh meniaga mcm ni. xdok sapo jeles

Alhamdulillah... Rezeki... Masyuk

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH