WW // Kenangan Bersama Rakan Blogger

3:44 PM

Bismillah..


Assalamualaikum dan Selamat tengahari semua..

Happy Wordless Wednesday hari ini ya..

Walaupon Wordless harini tapi masih juga nak tulis banyak juga..

Dah terbiasa kut..hehehehe



Bulan ini dah masuk 3 Bulan Murni menyertai Group Blogger Utara

Alhamdulillah telah banyak aktiviti dan event telah Murni join..

Dan juga banyak lagi Job/Event dah ada dalam list kami..

Alhamdulillah...


Ape yang Murni nak HIGHLIGHTkan dekat sini..

Bila dah Join Group macam ni..

Murni dapat banyak ilmu mengenai BLOG & juga dapat ramai kawan baru..

Terima kasih semua..



Semoga lebih sukses lagi lepas ini..Aamiiin! 




1) 12 September 2015

Cool Ghost Museum Penang





2) 25 Oktober 2015

Penang Hop-On Hop-Off





3) 01 November 2015

Nasi Lemak Kukus Pendekar Mustar




4) 15 November 2015

RockStarz Burger, Sg. Ara Penang




5) 21 November 2015

Chefmanship Akedemi anjuran Unilever Food Solutions



NEXT

v

v

v

v

v

v

v

v


Penang Jump Street (28 November 2015)






Artikel Menarik Yang Lain

47 ulasan

  1. bestnyerr mcm mn nak join ya hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana berminat nak join kami..InshaAllah kalau ada jodoh..sebab loni kami baru lagi..masih banyak perancangan untuk memantapkan group..InshaAllah tahun dpn akan ada lagi pengambilan ahli baru..

      Delete
  2. hehehe makin banyak dan kerap plak event kan.. apapun seronok bila boleh berkumpul ramai-ramai nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..bila bersama2 join event/job dah rasa macam saudara pulak..

      Delete
    2. betul tuh murni.. kenal abis family memasing..

      Delete
    3. Assalam uols,
      mesti laaaaa
      kitakan ukhwah gitew he3 :)

      Delete
  3. best nye.. cmne nk join.. cik en duk manjung perak

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..nanti kalau ada pengambilan ahli baru murni bagitau Cik En..memang ahli group ni dari utara (kedah, perlis, perak, Penang)

      Delete
  4. wow.... seronoknyer jumpa sesama.... mengeratkan lagi ukhwah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul tu..dapat mengeratkan silaturrahim..

      Delete
  5. Wah, dah 5 event Murni join.. Zumal baru join 1 event ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe bulan depan lagi banyak event Zumal..inshaAllah kalau ada kelapangan boleh jer join lagi..

      Delete
  6. Replies
    1. ok nanti semua pakat melompat si katak lompat

      Delete
  7. semoga ukhwah terjalin, takkan putus... aaminnn..

    tunggu hujung minggu ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiiin!! memang duk tunggu hujung minggu jer sebab tak sabar nak jumpa #BUO

      Delete
    2. Assalam uols,
      insyaAllah ukhwah antara kita tak putus walau ada rintangan gitew keeenn uols

      Delete
  8. nampak macam semuanya blogger muda. tak ada yang seusia saya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ada juga yang berusia..tapi bila dah ramai2 tu nampak sebaya pulak kami..

      Delete
  9. ehehehe itew pun sonok jumpa dan kenal uols2 =)
    kongsi ilmu dan cerita.. #muahciked

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmmuahhss muaaahhhs muahhhhhhs!! nanti jumpa lagi..

      Delete
  10. alhamdulilah
    semoga BUO terus maju dan maju
    dan semoga hubungan dah bukan sesama bloggers..dah mcm keluarga sendiri...smoga hubungan kekal selamanya..insyallah amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiiin! tak kenal maka x cinta..hehehe

      Delete
  11. mmm... ramai nya anak mami... teman dah lama juga la ber blogger nie... tapi tak join mana-mana club pun... sibuk je memanjang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe murni bukan anak mami..mek kelate sebenarnya..tapi mujur anak2 mami ni terima join group depa.hihihi

      Delete
  12. rasanya semua program kak murni tetap ada kan? aktif betui ni..hehe tahniah kak murni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah setakat ni full attendance lagi..lps2 ni xtau laa lagumano..hehehehe

      Delete
  13. Bila ada aktiviti berjumpa...lagi close jadinya

    ReplyDelete
  14. Bestnya dpt join group mcm ni..blh join byk event

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Murni,

    Seronok jumpa kengkawan blogger.. Tunggu sesiapa rajin buat perjumpaan sesama blogger selatan pula.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..mana tau ada rezeki inshaAllah kami semua boleh turun ke selatan..jemput juga blogger selatan mai turun utara..hehehehe

      Delete
  16. Semua kini hanya tinggal kenangan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hidup mesti diteruskan...

      Delete
    2. Assalam uols,
      tapi kita still ukhwah dengan Projek Blogger Utara keeennn
      iols loike gitew he3

      Delete
  17. banyak dah event kak muni join.. kipidap dongibab

    ReplyDelete
  18. tetiba sebak ;( walaupun kita jarang ada dalam tu tapi kita tetap sayang kak murni tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. saying kira jugak.. in shaa Allah nanti2 dapat jumpa lagi..

      Delete
    2. Assalam uols,
      jangan sedeh2 uols
      kita tetap akan terus bersama gitew keeeennnn
      yang lepas jangan dikenang
      teruskan dengan masa depan gitew

      Delete
  19. #bu memang ohsem..
    semoga berpeluang jumpa dengan semua..

    ReplyDelete
  20. Ada banya benefit bila kita berada dalam group macam ni. Yang penting dapat kawan baru dan banyak ilmu dapat dipraktiskan. Semoga #bloggerutara lebih sukses selepas ini :)

    ReplyDelete
  21. Kini tinggal kenangan yang sangat yg tak boleh dilupai semoga terus maju BU

    ReplyDelete
  22. Byk gak murni join event no..

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang