S Pink Premium Pointer

WW // Kenangan Bersama Rakan Blogger

Bismillah..


Assalamualaikum dan Selamat tengahari semua..

Happy Wordless Wednesday hari ini ya..

Walaupon Wordless harini tapi masih juga nak tulis banyak juga..

Dah terbiasa kut..hehehehe



Bulan ini dah masuk 3 Bulan Murni menyertai Group Blogger Utara

Alhamdulillah telah banyak aktiviti dan event telah Murni join..

Dan juga banyak lagi Job/Event dah ada dalam list kami..

Alhamdulillah...


Ape yang Murni nak HIGHLIGHTkan dekat sini..

Bila dah Join Group macam ni..

Murni dapat banyak ilmu mengenai BLOG & juga dapat ramai kawan baru..

Terima kasih semua..



Semoga lebih sukses lagi lepas ini..Aamiiin! 




1) 12 September 2015

Cool Ghost Museum Penang





2) 25 Oktober 2015

Penang Hop-On Hop-Off





3) 01 November 2015

Nasi Lemak Kukus Pendekar Mustar




4) 15 November 2015

RockStarz Burger, Sg. Ara Penang




5) 21 November 2015

Chefmanship Akedemi anjuran Unilever Food Solutions



NEXT

v

v

v

v

v

v

v

v


Penang Jump Street (28 November 2015)






47 Komentar untuk "WW // Kenangan Bersama Rakan Blogger"

bestnyerr mcm mn nak join ya hihii

hehehe makin banyak dan kerap plak event kan.. apapun seronok bila boleh berkumpul ramai-ramai nih..

best nye.. cmne nk join.. cik en duk manjung perak

wow.... seronoknyer jumpa sesama.... mengeratkan lagi ukhwah....

Wah, dah 5 event Murni join.. Zumal baru join 1 event ^-^

semoga ukhwah terjalin, takkan putus... aaminnn..

tunggu hujung minggu ~~~

nampak macam semuanya blogger muda. tak ada yang seusia saya...

Terima kasih kerana berminat nak join kami..InshaAllah kalau ada jodoh..sebab loni kami baru lagi..masih banyak perancangan untuk memantapkan group..InshaAllah tahun dpn akan ada lagi pengambilan ahli baru..

betul tu..bila bersama2 join event/job dah rasa macam saudara pulak..

terima kasih..nanti kalau ada pengambilan ahli baru murni bagitau Cik En..memang ahli group ni dari utara (kedah, perlis, perak, Penang)

ya betul tu..dapat mengeratkan silaturrahim..

hehehe bulan depan lagi banyak event Zumal..inshaAllah kalau ada kelapangan boleh jer join lagi..

ok nanti semua pakat melompat si katak lompat

Aamiiin!! memang duk tunggu hujung minggu jer sebab tak sabar nak jumpa #BUO

hehehe ada juga yang berusia..tapi bila dah ramai2 tu nampak sebaya pulak kami..

ehehehe itew pun sonok jumpa dan kenal uols2 =)
kongsi ilmu dan cerita.. #muahciked

alhamdulilah
semoga BUO terus maju dan maju
dan semoga hubungan dah bukan sesama bloggers..dah mcm keluarga sendiri...smoga hubungan kekal selamanya..insyallah amin

mmm... ramai nya anak mami... teman dah lama juga la ber blogger nie... tapi tak join mana-mana club pun... sibuk je memanjang...

mmmuahhss muaaahhhs muahhhhhhs!! nanti jumpa lagi..

Aamiiin! tak kenal maka x cinta..hehehe

hehehe murni bukan anak mami..mek kelate sebenarnya..tapi mujur anak2 mami ni terima join group depa.hihihi

rasanya semua program kak murni tetap ada kan? aktif betui ni..hehe tahniah kak murni

Alhamdulillah setakat ni full attendance lagi..lps2 ni xtau laa lagumano..hehehehe

Bila ada aktiviti berjumpa...lagi close jadinya

Bestnya dpt join group mcm ni..blh join byk event

Assalamualaikum Murni,

Seronok jumpa kengkawan blogger.. Tunggu sesiapa rajin buat perjumpaan sesama blogger selatan pula.. :p

waalaikumsalam..mana tau ada rezeki inshaAllah kami semua boleh turun ke selatan..jemput juga blogger selatan mai turun utara..hehehehe

Semua kini hanya tinggal kenangan...

banyak dah event kak muni join.. kipidap dongibab

tetiba sebak ;( walaupun kita jarang ada dalam tu tapi kita tetap sayang kak murni tau

#bu memang ohsem..
semoga berpeluang jumpa dengan semua..

Ada banya benefit bila kita berada dalam group macam ni. Yang penting dapat kawan baru dan banyak ilmu dapat dipraktiskan. Semoga #bloggerutara lebih sukses selepas ini :)

betul tuh murni.. kenal abis family memasing..

saying kira jugak.. in shaa Allah nanti2 dapat jumpa lagi..

Kini tinggal kenangan yang sangat yg tak boleh dilupai semoga terus maju BU

Assalam uols,
mesti laaaaa
kitakan ukhwah gitew he3 :)

Assalam uols,
insyaAllah ukhwah antara kita tak putus walau ada rintangan gitew keeenn uols

Assalam uols,
tapi kita still ukhwah dengan Projek Blogger Utara keeennn
iols loike gitew he3

Assalam uols,
jangan sedeh2 uols
kita tetap akan terus bersama gitew keeeennnn
yang lepas jangan dikenang
teruskan dengan masa depan gitew

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH