S Pink Premium Pointer

Review // Grand Opening Malvita, Penang

Assalamualaikum...


Pada 19 Disember 2015 lepas..
Alhamdulillah Murni dan kawan2 telah dijemput untuk turut serta dalam majlis Grand Opening Malvita Penang bertempat di  FRONTAGE Business Park, Permatang Pauh, Penang (bertentangan dengan Mydin Mall. Kalau kawan-nak tahu Malvita Penang ini adalah sebuah Butik Exclusive Muslimah Fashion Hub di Penang dimana puluhan brands terbaik dan top akan berada dibawah satu bumbung. Konsepnya adalah butik Muslimah yang exclusive di Pulau Pinang dengan harga yang berpatutan. .


Jom sertai Murni dan team Projek Blogger Utara melihat apakah yang ada dan menarik di Butik Malvita Penang ini...Jommm!!!


Grand Opening Malvita Penang


Malvita Penang


 Perasmian Butik Malvita Penang pada haritu bermula pukul 10:00pagi. Tetapi Murni sampai dalam pukul 9:30pagi gitu. Tapi sebaik sampai Murni agak terkejut bila tengok sudah ramai customer yang sedang menunggu di luar sepanjang kaki lima butik tu.. Rupa-rupanya ada yang datang lebih awal seawal 6:30pagi lagi. Tetapi berbaloi-baloi laa dengan masa mereka menunggu kerana ada disediakan 300 Goodies Bag, Cash Voucher, Rebate Voucher, makanan dan minuman serta banyak lagi untuk para pengunjung..



Tetamu sedang menunggu


Beratur panjang gitu


 Dikesempatan yang ada ini sempat la Murni dan rakan2 blogger yang lain untuk mengambil beberapa keping gambar dalam Butik Malvita Penang ini. Almaklum laa sekejap lagi mesti penuh riuh rendah laa dengan customer yang nampak macam tak sabar dah untuk masuk tengok dan beli sendiri pelbagai koleksi baju, tudung dan juga kasut yang ada dalam Butik Malvita Penang ini. Kerana jenama2 yang terdapat di Butik Malvita Penang ini adalah jenama2 terkenal dari butik2 ternama dan juga jenama dari artis2 ternama..Nak tahu dan nak tengok boleh ikut Murni sekarang..hehehehe


Gaya Muslimah 





Antara produk yang ada di Malvita:


Adleenur
Adora.co
Alhumaira Contemporary
Ashh&Annas
Ammara Official
Anggun Zara
Arricia Core
Bymawaddahizzati
Bynuramirah
Cattleya
Chentaqaseh
Clarameeca
Claseekha
Dewi Anggun Hijab
D'loris
Edast
Elrah Exclusive
Fynnjamal RTW
Heaxabell
Imaan Boutique
Jubah Souq
Leeyanarahman.co
Malady Couture
Marlena Hijab
Medifeet
Mumu Scarves
Nealofarhijab
Neng geulis
Padieka Raccolta
Qaira Hijab
Qoma Boutique
Sincerelybyus Shawls
Shawlforyou
Sha Zaha
Sugarsista
Three_Ns
Wa.Clothing
Wrap Official








Cantik sangat..








Abang pon terBerkenan jubah gak



Koleksi Shawl













Danish sempat lagi berKubang


Alysa Ponnn


Sandal2 yang Gojes


Kasut2 yang cantik


 Corat-Coret Grand Opening Malvita Penang!!!









Hidangan Pagi


Customer terawal sampai


Tetamu sedang mengisi buku kedatangan..




Tetamu Malvita Penang




Selpie bersama Owner Malvita Penang


Kami dapat Goodies Bag


Bersama Owner Malvita Penang


Puan Peah Ahmad & En. Ridzuan Azizah

Dikesempatan yang ada ini Murni nak ucapkan Jutaan terima kasih kepada Owner Malvita Penang kerana sudi menjemput kami team Projek Blogger Utara untuk turut serta dalam majlis Grand Opening Malvita Penang ini. Tak lupa juga buat Staff2 Malvita Penang yang sangat peramah dan comey2 belaka. Juga tak lupa kepada para Penaja pada haritu..Semoga dapat bejumpa lagi..



Kepada kawan2 yang berada di utara silakan datang cuci mata dan juga poket di Butik Malvita Penang ini kerana loni ada Year End SALE 2015. Terdapat banyak PROMO yang BEST2 tau.. Ini alamatnya:


MALVITA PENANG,
FRONTAGE Business Park, 
Permatang Pauh, 
Pulau Pinang 
(bertentangan dengan Mydin Mall)

Tel:  +6013 300 5540




19 Komentar untuk "Review // Grand Opening Malvita, Penang"

Perghhh boleh jadi model muslimah ni..

Assalamualaikum Murni. Lama saya tak berkunjung ke sini. Murni ada gaya model dah.

model tu idak laa..tp Muslimah tu yg best

waalaikumsalam..A'a lama menyepi Murni pon sibuk sket..hehehehe..Gaya model ya..seram plok bunyinyer..dah tua2 ni..hihihi

comel model tu

lawa nya baju kasut dan tudung

berpinar2 tgk gambar iols merata2 hahaha
tp siyes murni dlm gambar npk lawa ngan jubah pepel tu
psttt dlm gambar ok dalam gambar ok dalam gambar ok
kbai

pewittt boleh buka butik sendiri ni. hahah
simpan duit shaklee buat modal

cepatt ! shopping untuk raya.. tu, banyak dah wishlist tu...

boleh boh dalam wichlist baju raya dah ni kak murni....

Assalam murni,
haaammbooiihhh
uols hubby & wifey sakan nooo dok posim dengan jubah2 itu he3

Assalam uols,
iols pulun scroll naek ateh nak telek gambor satu2 cari waiah cik ruhil
ooppppsssss
larriiiikkk he3

Chomel je kak murni berjubah..
Cam model dah nie..

Jemput2 ye ke Malvita. Boleh dptkn shawl kami pada harga yg sentiasa ada diskaun. Tahanks Murni snap pic rack kami.Huhu

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH