S Pink Premium Pointer

Terima Kasih Nuffnang

Assalamualaikum semua..Rasanya dah 2 bulan Murni tak buka Nuffnang ni.. Pagini tergerak nak buka..nak check la kut2 dah KO ker.. Tapi Alhamdulillah sangat terkejut rupanya masih banyak iklan yang masih "On Going" di Blog Murni Alysa ini.. Terima kasih banyak2 Nuffnang dan juga kepada semua kawan2 blogger yang sudi "menabung" disini..







11 Komentar untuk "Terima Kasih Nuffnang"

Waaa... untungler...
Mrs. A dah lama tak log in acccount nuff tu ngeh!ngeh!ngeh!

boleh ajar saya cara bernuffnang tak? hee...

wooohoooo bertingkek2 nuffnang mokcik
alhamdulilahhhh..nuffnang mmg baik hati

wow banyak tu.. masyuk..
nanti banje itew kitket ehehe..

Wahh !! banyaknya CPUV.. masyuk..
Tahniah kak! keep it up !

sama la dengan kira kak. bukak2 terkejut tgk byk iklan masuk rupanya. alhamdulilah :)

ada juga yg on going tak habis2.. hehe
rejeki blog

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH