Terima Kasih Nuffnang

4:41 PM

Assalamualaikum semua..Rasanya dah 2 bulan Murni tak buka Nuffnang ni.. Pagini tergerak nak buka..nak check la kut2 dah KO ker.. Tapi Alhamdulillah sangat terkejut rupanya masih banyak iklan yang masih "On Going" di Blog Murni Alysa ini.. Terima kasih banyak2 Nuffnang dan juga kepada semua kawan2 blogger yang sudi "menabung" disini..







Artikel Menarik Yang Lain

11 ulasan

  1. Waaa... untungler...
    Mrs. A dah lama tak log in acccount nuff tu ngeh!ngeh!ngeh!

    ReplyDelete
  2. boleh ajar saya cara bernuffnang tak? hee...

    ReplyDelete
  3. wooohoooo bertingkek2 nuffnang mokcik
    alhamdulilahhhh..nuffnang mmg baik hati

    ReplyDelete
  4. tahniah kak.. murah rezeki tu :D

    ReplyDelete
  5. wow banyak tu.. masyuk..
    nanti banje itew kitket ehehe..

    ReplyDelete
  6. Wahh !! banyaknya CPUV.. masyuk..
    Tahniah kak! keep it up !

    ReplyDelete
  7. banyaknya tahniah kak murni

    ReplyDelete
  8. sama la dengan kira kak. bukak2 terkejut tgk byk iklan masuk rupanya. alhamdulilah :)

    ReplyDelete
  9. ada juga yg on going tak habis2.. hehe
    rejeki blog

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang