Company Annual Dinner 2015 (Bollywood vs Hollywood)

February 04, 2016

Assalamualaikum..

Walaupon dah lama lepass..tapi nak gak tempek kat sini gambor2 Company Annual Dinner 2015.. Dengan tema Bollywood vs Hollywood. Dan syukur gak ada sorang kawan yang sudi untuk meminjamkan bajunya. Sebenarnya malas nak pergi tetapi kerana tahun lepas dah tak pergi. Petang sebelum pergi Dinner ni Murni dah sakan melompat2 trampoline di Jumpstreet. Sebab tu laa muka pon kepenatan. Tudung pon pakai bedal jer..hehehehe


Company Annual Dinner 2015


Bollywood Vs Hollywood


ucapan dari hosp Supritendent (Bonus 2Month Yeyyy)

ramai yang berBollywood













@Matahari Ballroom Hotel Equatorial, Penang.
































Menu


Showtime!!!












Lucky Draw Claim!!!




Balikkkkk!!!


















Artikel Menarik Yang Lain

6 ulasan

  1. kami 2014 Bolly...2015 Holly tp malas nk tempek hat 2015.byk sgt hat seksis meksis

    ReplyDelete
  2. wewit..untunglah ada dinner..kami company dinner ngn suami ja lah..kahkah

    ReplyDelete
  3. tudia berkepok2 gambar mokcik kat sini
    taulah mcm kajol cantikkkk
    mmg kenalah ngan baju uols yg cantik tu

    ReplyDelete
  4. wahhhhh bersari-sari tu

    ReplyDelete
  5. nak beli kat mana ye baju mcm tu ada dinner gak :(

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang