Hari Lahir Suami | Hadiah Ape Nak Bagi Ni????

April 11, 2016



Assalamualaikum..



Murni kebuntuan ni..21 April ni adalah Hari Jadi Encik Suami..tapi Murni masih tak tahu nak bagi hadiah aper??? Mula2 ingat nak buat sepraihsss laa nak booking hotel dekat Cameron Highland nuuun dan ajak Encik Suami ke sana..Konon2 nak celebrate Birthday kat ladang teh atau ladang stoberi laa gitu..tapi rasanya plan ni macam tak berjaya jerrrr...



Vitamin C dan Vitamin E Shaklee



Sajer nak terobek hadiah harijadi untuk Encik Suami tahun lepas..Murni beri satu set "Set Kecantikan" pada Encik Suami. Alhamdulillah dia sangat menyukainya. Dia sendiri pon akui lepas dia consume "Set Kecantikan" ni tahap 'kesihatan' dia pon makin bagus. (hanya orang yang dah berkahwin yang tahu, kalau nak tau lebih2 boleh wasapp ok) ssshhhhhh.












Ok kita tinggalkan cerita tahun lepas..mai kita fikir hadiah untuk tahun ni?? Sape2 yg ada idea tolong laa bagi sat..Dah kebuntuan ni..hehehehe!!










Artikel Menarik Yang Lain

7 ulasan

  1. saya pun tak reti nak bagi hadia kat isteri sebab dari kecik saya tak pernah didedah dengan budaya sambut harijadi.

    habis kuat pun saya ajak ibu_suri makan yang lain sikit dari tempat biasa. makan sama dengan anak-anak dan cucu...

    ReplyDelete
  2. idea ea.. entahla..susah kalau hadiah utk laki..huahuaa

    ReplyDelete
  3. jam tangan atau perfume untuk lelaki pun ok jugak murni.. tak pun pakaian..

    ReplyDelete
  4. p jelah haninum kat CH tu uols
    sejuk2 best woo pas2 wat celebrate makan stoberi coklat..waduh2 syok gitu

    ReplyDelete
  5. Btul kata kak yellll...
    P la CH...boleh wat bebi baruuu

    ReplyDelete
  6. alaaa dah terlambat nak bagi idea kak..hehehe

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang