Pendapatan Pertama dari Nuffnang dah boleh Cashout :)

June 06, 2016


Assalamualaikum...






Selamat Berpuasa 1 Ramadhan 2016 harini. Memang lemau rasa badan duk kat office ni..Saje2 buka Nuffnang nak tengok ape iklan terbaru..Alhamdulillah melekat pulak TNB Campaign harini. Dan ada beberapa lagi iklan dari bulan May yang masih On Going. Dan yang paling Murni seronok Acc Nuffnang Murni dah boleh cash out. Walaupon tak seberapa tetapi masih seronok..Tapi rasanya Murni nak kumpul lagi banyak2 sampai 1k gitu (ntah2 10tahun blom tentu dapat) hahahaha.



Ape2 pon Terima Kasih Nuffnang. Terima kasih juga kepada kawan2 yang sudi klik2 dekat iklan di Blog Murni Alysa.


Artikel Menarik Yang Lain

9 ulasan

  1. Wahhhh, banyaknya berderet-deret. Tahniah.

    ReplyDelete
  2. Wahhh!! Best kan bila dapat CPUV, sama la kita dapat gak yg TNB tu... dan tu maknanya kita kena aktif la berblog..huuhuu

    ReplyDelete
  3. banyaknya iklan nuffnang..

    ReplyDelete
  4. skit xyah cashout lah mokcik..tgu dia bertingkek2 haaa baru berbaloiii haha

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah tahniah mokcik.. hehee
    bru gak cashout

    ReplyDelete
  6. dast mokcik loni...ini bukan blogger petai dah ni

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang