FREE 100pcs Name Card From PIXAJOY.COM

11:42 AM


Assalamualaikum...


Setelah hampir 2 tahun bergelar Blogger dan lebih kurang setahun menyertai Team Projek Blogger Utara. Bulan ni baru Murni ada name card sendiri as a blogger. Sebelum ni kalau pergi Event atau Food Review kawan2 blogger yang lain syok jer duk exchanged name card dengan PR..Murni hanya wat tak tau jer...takde name card ler katakannn





Baruni ada juga duk survey tanya kawan2 tang mana boleh tempah namecard ni?? Tup2 ternampak pula posting dari kawan2 dapat name card FREE dgn hanya bayar duit postage sajer...Mesti laa teruja kann..Terus laa tempah!!!

Jadi pada kawan2 yang belum ada lagi name card...if nk FREE mcm Murni buat ni klik link di bawah



Ada mcm2 design kawan2 boleh pilih dan DIY sendiri...Murni just pilih design simple tempek gambar sekeping (edit2 dah rupa orang lain pulak gambar tu)..ahhhh biarkan jer laa janji smua maklumat ada utk PR nak contact kita if ada job yg sesuai kan..


1 box ni biasanya harga RM35...so ni FREE...Hanya bayar postage RM8.48 tak sampai seminggu dah dapat dah name Card ni...cepat juga services diorang ni...Jadi sape2 yang berminat cepat2 takut promosi tamat..



Selamat mencuba buat name card sendiri ya ...




Artikel Menarik Yang Lain

20 ulasan

  1. Dah buat juga ni.. tak sampai lagik..

    ReplyDelete
  2. nak buat tapi segan pulak sebab blog level picisan lagi. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe murni pon pk gitu juga sblm ni..tp bila dpt yg jimat cmni ambik p laa..hehehe

      Delete
    2. mula2 malas nk buat sbb pikir macam tu jugak.. tapi x rugi pun buat.. dah barang free.. hehehe

      Delete
  3. kad yang buat hari tu pun banyak lagi, tunggu nak abis kad nih baru pikir buat baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow.. dah pernah ada kad nama.. ni mmg serius berblog nih.. hehehe

      Delete
  4. ekin pulak salah buat sayang pulak huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita geng.. saya dah buat, bila kad dah sampai, baru prasan ada typo.. hmm.. nasib baik barang free.. hehehe

      Delete
  5. saya pun dah buat tapi x sampai2 lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  6. saya pun dah buat tapi x sampai2 lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  7. sy pun baru ada kad. sbelum ni tak da. hehe. sy punya dh smpai. jom tukar kad!! hehe

    ReplyDelete
  8. wah lepas ni hebak lah mokcik..job bertimbun2 hehehe

    ReplyDelete
  9. kad dah sampai, tapi typo plak.. malang betol... hehehe.. nasib baik barang free..

    ReplyDelete
  10. Bestnya dapat name card free, Zumal tak amik pun sebab kad yg lama buat banyak sangat belum habis...

    ReplyDelete
  11. dah buat jugak..
    Belum sampai lagi....:)

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang