S Pink Premium Pointer

DIY Puzzle dari Printcious.Com dah Sampai


Assalamulaikum..


Haritu Murni ada cerita tentang satu website yg kita boleh DIY sendiri hadiah yang kita nak beri pada seseorang. DIY (Do It Yourself) hadiah ni buat kita rasa lebih puas hati dan yang menerima pon lebih rasa seronok. Almaklum kalau DIY ni memang sah2 "Gift From Your Heart" gitu sebab design tu hanya kita seorang yg buat dan takde jual kat kedai design macam tu. Hihihi. Macam2 bentuk hadiah yg ada di website Printcious.com ni dan sgt sesuai utk hadiah birthday, wedding, anniversary dan hari2 istimewa yang lain. Macam Murni sendiri pilih nak DIY puzzle ni. INI  entry Murni yang lepas.






Alhamdulillah dalam masa 5 hari bekerja barang dah selamat sampai. Diorang currier pakai perkhidmatan Skynet. Untuk permulaan ni Murni try tempah puzzle je dulu sebab murni nak tengok kualiti gambar yg diprint. InshaAllah kalau ok memang dah byk list dah duk ada dalam kepala ni..hehehe. So mai tengok hasil yang Murni dapat...






Ok ni dia Picture Puzzle yang Murni DIY di Printcious.com.. Sesungguhnya Murni memang puas hati. Gambar yg jelas dan terang. Memang takde beza dengan gambar sebenar. Dan puzzle dia memang kemas. Nak jadi cerita encik suami pon happy. Lepas ni encik suami sendiri nak tempah puzzle gambar anak2 nak buat hiasan dinding dekat rumah baru kami nanti. Alahai Murni pon tumpang excited ni



Gift From My Heart



A Happy Family Picture Puzzle


Murni pon ada gak nak tempah hadiah special untuk hadiah anniversary kami bulan 12 nanti. Murni nak alamatkan terus office encik suami. Konon nak bagi dia kejutan laa..nak tahu apakah hadiah istemewa tu??? tunggu Murni update nanti ya







Tak lama lagi Cuti Penggal Persekolahan hujung tahun bermula. Mesti ramai saudara-mara dan kawan2 yang akan melangsungkan perkahwinan. Apa kata boleh cuba beri hadiah istemewa dari printcious ni. Boleh DIY ape sahaja yang kawan2 nak. Mesti penerima hadiah tu tersenyum lebar. Selain itu boleh juga DIY hadiah utk hari2 istemewa yang lain. Selamat mencuba 


Jom ape lagi cepat-cepat layari FB & Website Printcious dan selamat merambang mata..hihihi


FB PAGE: PRINTCIOUS

WEBSITE: PRINTCIOUS.COM


7 Komentar untuk "DIY Puzzle dari Printcious.Com dah Sampai"

Wah cantik. Pasni gambar kawen nak buat camni la hehe

bulan depan anniversary kami. hurmm nyum nyum boleh la nak tengok2 hihihihi

wah puzzle...mcm kreartif je idea DIY nih..

bila tarik tu x sabo team familia pbu nak terjah

wahhh cantik2 nanti nak buat gak la.. hihihihihi

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH