Pengalaman Shopping Barang2 Cantik dan Murah Secara Online di ezbuy.com

October 20, 2016

Assalamualaikum..


Murni ada berita baik untuk diwar2kan kepada kawan2 semua..sebelum tu Murni nak tanya ada tak kawan2 Murni yang tak pernah beli barang secara online?? Majoriti pernah beli dan selalu sangat beli barang online kan???. Termasuk Murni sendiri lerrr..hehehe. Tapi kali ni Murni tak nak cerita tentang Zalora ker Lazada ker..Sebab Murni dah jumpe satu platform baru untuk shopping online yang sangat2 BEST...Kenapa Murni cakap gitu..Kalau tak percaya cuba buka 
website ezbuy.com ni..Mesti kawan2 pon turut sama teruja kan. Dekat ezbuy ni kita boleh beli barangan terus dari CHINA di MALAYSIA. Dan Harga jauh lebih murah walaupon barang tersebut dibeli dengan kuantiti sedikit. 







Firstly bila kita nak shopping biasanya kita akan tengok barang yang ada disc dulu kan?? Murni mcm tu lerr..dekat ezbuy ni memang ada sales gila2 sampai 70% discount pon ada. Dan barang2 yang akan diberi discount juga diupdate setiap minggu. Jadi setiap mggu kena tengok laa..mana tau barang2 yg dah anda aim ada sales masa tu..untung lerr..








Bagi yang suka berfesyen inilah masa yang sesuai kerana pilihan sangat banyak. Tunggu pilih jer. Dan kalau anda jenis malas memilih atau ketandusan idea untuk  memilih satu2 pakaian utk mix & match. Ada juga disediakan mix fashion. Jadi tak payah dah nak pening2 kepala nak mix & match. Harga pon murah2 dan design pakaian pon cantik2.. Memang berbaloi2.








Kepada peminat2 gadget pon tak kertinggalan kerana terdapat macam2 gadget & aksesori dalam ezbuy ni. Dalam banyak2 ni mata Murni dah melekat kat Casing iPhone7 Plus yang baru Murni beli semalam. Tggu ada masa lapang sikit lagi baru nak pilih & placing order..hehehe










Tadi Murni cakap dalam ni ada banyak sangat sales & discount giler2. Tak caya boleh tengok betul2. Alahai kalau banyak duit Murni dah borong semua sekali..hehehe. Kat bawah ni adalah bahagian favourite Murni kalau Shopping Online..Hehehe


Woman Clothing



Men Clothing




Home & Garden




Shoes, Bag & Accessories




Toys, Mother & Kids



Beauty & Health





Prime Service di ezbuy dan kebaikan menggunakan Prime Service ini!!

Ape pulak Prime Service ni??? Ok kalau sebut pembelian barang terus dari luar negara perkara pertama yang kita fikir adalah kos penghantaran. Dalam otak mesti cakap kos penghantaran nanti mesti lagi mahal dari harga barang..macam tak berbaloi pulak. Tapi sekarang kawan2 tak perlu risau lagi kerana dengan perkhidmatan Prime Service ni kos penghantaran adalah jauh lebih murah. Terutama kalau beli barang2 perabot yang berat2 kita mesti ingat kos penghantaran adalah sangat mahal. Tp dengan ezbuy Prime Service ni sangat murah dan dapat berjimat ratusan malahan ribuan ringgit untuk kos penghantaran. Tak caya tengok pic kat bawah ni. So lepas ni jangan takut2 lagi dan boleh laa start survey untuk beli perabot2 yang cantik & moden di ezbuy.com







So jangan lupa join PRIME SERVICE ni ya!!!

 



Sebenarnya pelbagai produk dan pilihan yang ada di ezbuy.com ni. Dari sekecik2 barang sampai ler ke barang2 yang besar2. Kiranya macam2 ada laa. Hanya tunggu masa jer untuk kawan2 pilih. Buat masa loni mata Murni hanya tertacap di kategori The Best Cases for iPhone 7. hehehhe.




Oleh kerana iPhone 7 dan iPhone 7 plus baru sahaja sampai di Malaysia jadi sangat sukar untuk nak dapatkan casing telefon untuk 2 model ni. Dan kalau ada pon mesti harga mahal dan pilihan pon limited. Dalam ezbuy ni ya Allah, Murni dah naik sawan nengoknya. Firstly syok kerana sangat murah dan kedua ada banyak pilihan dan ketiga kos penghantaran adalah sangat murah..Tak sabar nak beli banyak2..









Tadi Murni dah cerita pasal Prime Service iaitu penghantaran barang2 berat dengan harga murah. (boleh rujuk kat atas). Kalini nak cerita tentang new shipping rate yang termurah iaitu hanya RM4.50/500g dan No Agent Fee. Macam tak caya kan. Takpe lepas Murni order Casing iPhone 7 Plus ni, Murni up entry lagi ya. So stay tune...






Ok tak ezbuy.com ni????? Mesti laa ok kan!!!!!




Siapa Nak DISCOUNT lagi???

Kepada pembaca setia blog Murni Alysa, Murni nak bagi lagi discount 15% off shipping fee. Just guna CODE ini: ezsh15



NaK lagi Murah???


Dan jangan lupa download aplikasi ezbuy di telefon pintar korang semua.





Selamat bershopping ya kawan semua!!!!







Artikel Menarik Yang Lain

1 ulasan

  1. wahhh murahnya kak murni. boleh cuci2 mata tgk barang bebudak ni hihihi

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang