Tempah Casing Handphone dengan Gambar Sendiri | Murah dan Cantik

November 04, 2016


Assalamulaikum...



Dah lama Murni mencari harini baru mendapat..Ape pulak yang dicari??? Sebenarnya dah lama Murni teringin nak hadiahkan casing handphone dekat suami..Tapi suami Murni ni cerewet sikit pasal barang2 melibatkan accessories gadget ni. Baruni Murni telah tempah satu casing handphone custom made kengkonon nak bagi surprise laa kat encik suami. Memandangkan dekat wallpaper iPhone 6+ dia ada pic kami masa pergi Cameron Highland haritu Murni pon tempah laa gambar tu pada casing handphone iPhone 6+ dia tu..Harap2 dia suka...






Selepas payment dalam masa 3-5 hari bekerja dah sampai casing ni. Murni saje alamatkan ke tempat kerja suami kengkonon sebagai hadiah ler. Alhamdulillah encik suami suka sangat. Dia kata mesti mahal ni sebab casing iPhone 6+ kat kedai handphone pon mahal tambahan pula yang ni custom made lagi. Mesti lagi mahal sebab gambar yang diprint pon kualiti sangat bagus. Tapi bila Murni cakap yang ni harganya hanya rm20 termasuk postage..Tebuka mata encik suami dia kata memang berbaloi2 laa Murni beli...



Bergaya dengan Casing Handphone Custom Made





Mesti kawan2 tertanya2 kat mana Murni tempah ni dah ler murah, cantik pulak tu..Ok la tanpa membuang masa jom pakat serbu website http://www.tboox.com/ atau Facebook Pages Tboox. Kat situ nanti kawan2 boleh tengok model handphone yang ada. Kot2 laa nak hadiahkan kepada orang2 tersayang casing handphone custom made macam ni.



 



Untuk kawan2 kesayangan Murni jika berminat nak dapatkan casing handphone custom made ni dengan harga murah sila rujuk banner kata bawah ni:






PROMOSI KHAS UNTUK PEMBACA BLOG MURNI ALYSA

Dapatkan Customise Phone Casing dengan harga yang murah

Harga asal : RM39

Guna Code : mnR1001
RM 20 sahaja 
(termasuk GST)

Penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia 
(kecuali Sabah dan Sarawak)

MURAH KAN.. 

Term and condition:
* Offer valid while stocks last.
* Offer until 30 Nov 2016.
* Offer are subject to change without prior notice.


Untuk tempahan boleh whatsapp terus kepada:


Ms Elaine : 019-985 8151 


dan nyatakan code: mnrR1001 

untuk dapatkan harga promosi di atas 

Cepat2 sementara promosi ni..




Artikel Menarik Yang Lain

6 ulasan

  1. alamak cantik pulak casing fon ni.. kalo untuk tab mesti ada kan.. kita follow balik blog awak..salam kenal

    ReplyDelete
  2. perhh sedih kecuali sabah Sarawak tu.. mahal x postage ke sabah??

    ReplyDelete
  3. iols tak suka letak gambar family kat fon casing tu..tapi gambar2 lain ok je hahaha
    tapi uols punya mmg cantik sgt aihh

    ReplyDelete
  4. cantik... terfikir nak buat tapi tak tau nak letak gambar apa, tu yang pending lagi tu

    ReplyDelete
  5. Pergh!! Jeles i nengok.. cantik tau..

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang