S Pink Premium Pointer

#PROJEKBLOGGERUTARA di Presidential Suite| Park Avenue Hotel, Sg. Petani Kedah


Assalamualaikum...


Minggu lepas kami dari team #ProjekBloggerUtara telah dapat satu jemputan khas dari pihak Park Avenue Hotel Sg. Petani untuk menghadiri satu majlis makan malam istimewa di sana bersama GM Park Avenue Hotel. Dan kami juga beruntung kerana Pihak Park Avenue hotel sudi menaja penginapan kami di bilik Presidential Suite yang serba mewah dan lengkap dengan pelbagai kemudahan.







Tapi oleh kerana haritu Murni datang bersama family, jadi murni menyewa asing satu bilik Business Executive Room untuk Murni sekeluarga. Jadi teman2 blogger yang datang solo dapat laa merasa bermalam di situ. Tapi Murni sempat juga meninjau keadaan bilik Presidential Suite ni yang sangat besar dan mewah. Jom check it out!!!




Living room di bahagian depan



Living room di bahagian belakang




Lengkap dengan dapur peti ais




Dinning Table dihias cantik ala2 VVIP gitu




Ada dua bilik air yang besar siap bathtub




Part ni Murni paling jeles dengan kawan2 yang datang solo..Dengarnya mereka tidor lena hoi sebab dapat bilik yang exclusive camni. Bilik ini sesuai untuk pakej bulan madu kerana suasananya yang eksklusif dapat membangkitkan mood yang gitu2 pada pasangan. Kalau Murni laa dapat bilik camni memang takmo kuar bilik dah..hehehe..






Tepat kul 8 malam kami semua dah ready untuk makan malam istimewa kami. Nak sertai kami tunggu next entry okies..




Kawan2 kalau datang ke sebelah Utara dan mencari penginapan yang berbaloi Murni syorkan disinilah tempatnya. Harga pon berbaloi-baloi. Makan pon sedap sangat.

E-1 Jalan Indah Dua,
Taman Sejati Indah,
08000 Sungai Petani Kedah

+60 4-431 7777





4 Komentar untuk "#PROJEKBLOGGERUTARA di Presidential Suite| Park Avenue Hotel, Sg. Petani Kedah"

yang pergi gambar pun dah jeles ni hahhahaha

Cantiknyaaa bilik! Ekslusif sangat! Tak sangka kat Sg Petani pun ada hotel camni tau.

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH