Last Day | Colmar Tropicale, Bukit Tinggi Pahang

2:17 PM


Assalamualaikum..

30 Jan 2017, kami terpaksa check out setelah 3 Hari 
 2 malam disini..Pagi2 macam biasa kami turun untuk sarapan dulu. harini kena makan banyak sikit sebab nak balik Penang dah. Hehehehe















Lepas sarapan kami balik bersiap2 untuk check out. Kami turun awal sebelum pukul 12 kerana nak ambik gambar lagi. "Ibu ni, tak habis2 dengan gambar", bebel Alysa & Danish..hahaha. Muka diorang pon macam terpaksa jer bila ajak bergambar. Hehehe. Murni bukan ape, ini adalah 1st time kami kesini dan tempat ni sangat cantik. Ala2 dekat French gitu..entah bila boleh ke French pon tak tau jadi bergambar dekat ala2 French pon jadi lerrr...






















Lepas check out kebetulan pulak ada show dekat performance stage. Pergi laa tengok tengok jap..hehehe


\






Pastu anak2 duk ajak pergi tengok swan hitam dan putih tu..jadi kami jalan ke depan pulak..





Swan tu ada kat bawah ni dalam air tu...kerja mokcik haritu ambik gambar jer..hahaha












Sekarang turn makyong pulak nak posing..lagipon sejak beli iP7+ ni tak pernah guna lagi camera 'potrait mode'..






Camera potrait mode



Makyong 17weeks baby bunp













Last sekali kami jalan sampai ke depan..































Ok, Bye Colmar Tropicale, InshaAllah panjang umur boleh datang lagi..


Psst: Kalau tak puas tengok gambar yang bertingkek2 ni sila laa jemput cuci mata kat entry pertama dan kedua Murni kat bawah ni..hehehe



















Artikel Menarik Yang Lain

4 ulasan

  1. Suka pi sini sebab pemandangan cantik..makanan pun best...hotel pun best ..
    Jemput singgah blog SA

    ReplyDelete
  2. Waa cantiknya tempat ni. Ala-ala france gitu.

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang