Suami dan Anak2 Suka Makan Sushi | Sushi King Express

February 24, 2017

Assalamualaikum...

Kawan pernah dengar tak Restoran Sushi King Express..Sebelum ni Murni ingat sama jer dengan Sushi King biasa. Beza kat Express tu ja..Rupanya tak sama..Concept restorant ni tak sama cuma management sajer sama..Ape yang bezanya jom kita tengok...


Dekat sini semua Sushi harga RM3.18 sepingan termasuk GST. Kalau dekat Sushi king biasa harga berbeza mengikut warna pingan. Dan lagi satu yang best kat sini NO SERVICE CHARGE..save dah 10% tak silap Murni..hehehe

 

Ok Jom kita makan..
Premium Salmon






Temaki


Danish dah excited nak menyambar Sushi yang sedang lalu lalang atas conveyor..hehehe








Ok memula kakak Alysa sambar Ebi Ten (Tempura Prawn)




Danish sambar Ebi Fry (Deep Fry Prawn). Yang ni saje dia makan 2 pingan..


Danish nak try makan pakai Copstick




Yeyy berjaya...






sekarang makan Kanikama Maki pulak








Ni ibu pulak makan..ibu memang hantu Salmon Steak..Tapi yang ni bukan set..jadi kena order bersama nasi laa..baru kejap perut..hehehe

Salmon Steak


Ten Don

Ok ni dia buku menu..boleh pilih nak makan ape. Ini sebagai rujukan Murni sebab lepas ni nak pergi makan lagi. Jadi kalau harga berbeza dari tempat kawan2 jangan salahkan Murni ya. Tempat yang Murni makan ni di Sushi King Express Golden Triangle, Penang. tempat lain Murni tak tahu harga berapa..



















Inilah hasil memancing..bertingkek2 pingannya...


Nak tau total bill kami makan malam tu hanya RM64.65 sahaja. Jauh lebih murah berbanding makan kat Sushi King biasa. Selalunya makan mesti cecah harga dekat2 RM100 termasuk GST & Service Charge. Lepas ni boleh repeat lagi ni..



Sushi King Express Golden Triangle, Penang




Artikel Menarik Yang Lain

5 ulasan

  1. Menarik juga kan. saya ingatkan just ada sushi sahaja rupanya bento sekali pun ada eh dekat sini. boleh la singgah lain kali. suka juga makan bento tu hehe.

    ReplyDelete
  2. blehla teman tok pi mkn sushi situ..dh dkt sgt ngan umah mokcik

    ReplyDelete
  3. Sedapnya danish makan..

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang