Kurus dan Cantik Lepas Bersalin dengan GLOW V FIT ( Jus GVF )

9:25 AM

Assalamualaikum..

Tinggal lebih kurang 2bulan lagi Murni akan bersalin anak yang ke-3. Setiap kali mengandung Murni akan mengalami kenaikan berat badan mendadak dalam 20-23kg tau. Jadi setiap kali dah menggemok tu bukan senang hoi nak turunkan balik berat badan ke BMI yang normal. Mesti kena ambik masa. Tambah2 kalau kita menyusu badan takde istilah nak diet bagai. Asyik nak makan..Baru2 ni Murni diperkenalkan dengan satu produk tempatan dan Murni sangat2 teruja bila ada testimoni mengatakan dalam sebotol boleh turun berat 5kg-20kg. Oleh kerana sekarang harga PROMOSI Murni beli siap2.


Jus GVF


Ok, selepas bersalin perkara ke-2 yang selalu difikirkan ibu2 selain dari menurunkan berat badan adalah macam mana nak kembalikan kecantikan badan dan keintiman kita sama seperti anak dara dulu. Selalu sangat kita dengar kes2 suami kurang berpuas hati dengan isteri selepas isteri melahirkan anak. Ini kerana ada ibu2 yang kurang menitikberatkan penjagaan dalaman wanita dan menyebabkan banyak terjadi masalah ketika berhubungan intim.




🍃 GLOW V FIT 🍃


Tetapi.....Dengan GLOW V FIT | Jus GVF  masalah ini boleh selesai dengan mudah. Formula terbaik dari ekstrak Buah Delima, Vitamin C, Chia Seed,Garcinia Cambogia,Manjakani, kacip fatimah dan 13 jenis herba yg berkesan untuk MENURUNKAN BERAT BADAN, MERAPAT DAN MENJAGA DALAMAN WANITA, serta MEMUTIHKAN  kulit. 



Antara kelebihan GLOW V FIT | Jus GVF yg paling utama terbukti berkesan:

🍎Menjaga kestabilan gula dan darah.

🍏Menyekat penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme.

🍊 Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.

🍋 Membuang toksin dalam tubuh.

🍒Mengawal Berat Badan.

🍇 Menghalang pembentukan lemak.

🍯Merapatkan bahagian intim.

🍃Merawat dalaman wanita.

🌽Memghilangkan keputihan.

🍋Merawat dan memutihkan kulit dari dalam.

🍒Merawat jerawat, masalah kulit dan kedutan

🍇Membuang toksin dan racun.

🍎Menambah susu badan dengan Kurma dan Habatusauda.

🍉 Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.

🍓 Agen awet muda.

🍑 Anti Kanser.

🍈 Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.

🍌 Menurunkan kolestrol.

🍊Menurunkan tekanan darah.

🍋Melancarkan peredaran darah.

🍓Tidak perlu berlapar dan bersenam.

🍏Mencegah penyakit kronik.

🍑Tiada kesan kembali gemuk selepas berhenti minum GVF.




Juga SESUAI bagi:

✅ Sesuai untuk ibu menyusu
✅ Boleh ambil ketika period
✅Sesuai untuk ibu berpantang



TIDAK SESUAI BAGI GOLONGAN!!!

🚫Wanita mengandung 
🚫Berumur kurang dari 15 tahun
🚫Pesakit jantung, & pesakit kronik



🍯 CARA PENGAMBILAN 🍯
 2 sudu ( Plastik)  pagi sebelum sarapan dan 2 sudu ( Plastik)  malam sebelum tidur ( PASTIKAN PERUT KOSONG)


💦TINDAK BALAS - lemak dan toksin akan keluar melalui peluh/ kencing Jadi pastikan anda meminum air kosong paling kurang 3liter sehari (2botol mineral besar). Ini kerana air sangat membantu formula membakar lemak dengan lebih cepat (lebih banyak kita minum air kosong lebih banyak lemak/racun/toksin dapat disingkirkan). Selepas itu kita



❤️❤️❤️ Anda akan dapat rasai perbezaan seawal seminggu. Kesan bergantung kepada individu. Tahap metabolisme badan dan hormon juga mempengaruhi kesan.





Testimoni Glow V Fit | Jus GVF


Berikut adalah testimoni bagi pengguna Glow V Fit | Jus GVF yang telah berjaya dan alami perubahan yang di kehendaki.


























Ok, bagi yang berminat untuk mencuba sendiri keberkesanan dan kebaikan Glow V Fit | Jus GVF ni bolehlah beli sekarang kerana masih ada harga PROMOSI hanya RM99 sahaja. Normal Price RM120. Jadi kita jimat RM20+. Cepat2 hubungi di contact number berikut:





Puan Latifah Abu Bakar

013 669 3620 

aleynaherbs@gmail.com



Artikel Menarik Yang Lain

5 ulasan

  1. Bagus nye! Must try! :)

    ReplyDelete
  2. nampak macam bagus jer produk ni...

    ReplyDelete
  3. Saya tak beli lah murni sebab tak ada bini. Nanti saya share kat watsap ni.

    ReplyDelete
  4. wuishhh mcm best kalau minum ni.. berat sungguh mokcik

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang