Hadiah Istimewa Untuk Hari Ibu | Personalize Mother's Day Gift from BestSub Malaysia

May 02, 2017



Assalamualaikum..

Dah masuk bulan May dah kita kawan2..Dalam bulan May ni ada banyak hari istimewa untuk kita sambut..1 May sambutan Hari Pekerja, 14 May sambutan Hari Ibu dan 16 May sambut Hari Guru..memandangkan Murni dah 7 tahun bergelar ibu..setiap kali ketibaan Hari Ibu Murni akan teruja..dan seperti tahun2 yang lepas walaupon Murni jarang dapat menyambut Hari Ibu bersama Mak di kampung. Tapi Murni tak lepa untuk menghadiahkan Mak sesuatu sebagai tanda ingatan Murni kepada Mak..



Tahun ni Murni dapat idea nak berikan sebiji mug bercetakkan gambar family Murni untuk diberikan kepada Mak Murni. Mug ini sangat istemewa kerana kita boleh letakkan gambar kita bersama ibu kita atau gambar kita bersama anak2 kita. Walaupon ianya hanya sekadar Mug tapi kalau hari2 Mak kita atau kita sendiri yang menggunakan mug tersebut dan hari2 laa juga kita dapat tatap wajah ibu atau anak2 kita..kita akan ingat bahawa setiap hari adalah hari ibu..dan bertapa pentingnya ibu dalam hidup kita...Isk tiba2 rindu pulak kat Mak dikampung..huhuhuhu







Sebab Murni sangat teruja Murni terus je order dengan BestSub Malaysia. Dan dalam masa beberapa hari dah dapat pon Mug special ini. Cantikkan mug bersempena Mother's Day ni.. Ape yang lagi special tentang Mug ini adalah ianya bercetak di luar dan dalam bercorak. Coraknya penuh pulak tu. Tak sabar rasanya Murni nak poskan untuk Mak kat kampung. Nanti setiap kali mak gunakan mesti dia akan teringat kat kami sekeluarga..hehehehe


Sebenarnya selain dari design khas sempena hari ibu, ada juga design lain yang sesuai sempena hari lahir dan Valentine's day. Jadi kawan2 tak payah pening2 kepala nak fikir nak buat design macam mana.. Cuma pilih sahaja template yang sedia ada, cuma hantar gambar yang kawan2 suka kepada mereka, dan mereka akan hasilkan Mug yang cantik dan pasti memuaskan hati. Sebabnya dah ada Motto creative di setiap design antaranya "I LOVE YOU" , "HAPPY BIRTHDAY" atau "HAPPY MOTHER'S DAY". kawan2 cuma perlu pilih sahaja tau. sebelum dicetak pihak BestSub akan hantar draft untuk kita tengok. kalau ok dan kita bersetuju baru akan dicetak. 


Untuk pengetahuan kawan2 semua.. BestSub Malaysia merupakan salah satu "Best Sublimation Expert" dimana BestSub Malaysia adalah pakar dalam pembuatan dan pemasaran mesin percetakan haba. Jadi kawan2 tak perlu risau kerana hasilnnya adalah sangat terbaik. Jadi BestSub sangat mengalu - alukan pelangan untuk menempah pelbagai jenis hadiah korporat, cenderamata, hadiah peribadi dan lain lain. 


Ok kawan2 mesti tertanya2 berapakah harga untuk mug yang comey ni. Dan Murni akui harganya adalah mampu milik, Hanya RM30 sahaja kawan2. Untuk ibu atau orang2 istimewa ape salahnya keluarkan duit sedikit. Sekarang ni harga bukan jadi penghalang, tapi tanda ingatan dan kasih sayang adalah sangat penting. Tak lama lagi Hari Guru nak tiba. Ok Murni nak order untuk beberapa orang cikgu kesayangan Alysa dan Danish. Alaa bukan selalu setahun sekali sahaja...
 

BERMINAT UNTUK TEMPAHAN? 
 
Kalau kawan2 berminat untuk tempahan boleh email atau hubungi :
No telefon : 019-9858151 (Ms Elaine) atau 019-3231515 (Mr Steven)

Email : order@libertyprinting.com.my


BestSub Malaysia , Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
Alamat: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang , Selangor.


Waktu bekerja : Isnin-Sabtu (9am-6pm)


Website : http://www.libertyprinting.com.my/
Facebook : http://www.facebook.com/bestsubMalaysia/
 
 
 

Artikel Menarik Yang Lain

2 ulasan

  1. boleh cuba order nanti hihihihi

    ReplyDelete
  2. lawa gelas tu
    nti mak minum duk teringat ke anak menantu n cucu

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang