Muka Breakout Selepas Tersalah Pakai Skincare Pulih dengan GREENTEA MINT FACE SCRUB

12:27 PM


Assalamualaikum..

Semalam Murni dapat whatsapp dari seorang kawan untuk share testimoni satu produk ni. Menurut beliau, muka akak ni jadi teruk selepas tersalah pakai skincare semasa berpantang. Almaklum raya tak lama lagi kan. Dan ibu2 yang selepas bersalin mesti ghairah nak kembalikan kejelitaan mereka menjelang Aidilfitri tak lama lagi. Tapi oleh kerana tersalah menggunakan produk kulit muka akak ni jadi tersangat teruk.




Ni mesej dari kakak tu: "Salam, okey seperti awak tengok dibawah, ni lah muka akak masa berpantang aritu, sangat sangat ngeri awak oiii, sape yang pernah mengalaminya mesti faham perasaan akak waktu ni, ya Allah time ni memang tersangat sangat malas nk keluar, nk tengok cermin pon malas, yelah muka dah okey cuma nak lagi flawless kan ditempeknya skincare XXXXX.. nahh result dia, dapat macam gambar tu huhuhu.. flawless tak??  Macam biasalah orang perempuan masa pregnant tak boleh melaram, tak boleh nk pakai skincare kan takut effect pada baby, beranak-beranak je terus hakak balun skincare ni, dan result dia sangat-sangat menyedihkan"


"Kemudian akak stop terus skincare tu dan cuba pakai pencuci jenama Cetaphil dan krim efasol dari klinik untuk pulihkan balik muka dan result dia baik tapi tak berapa sangat" 



"Kemudian kawan akak suruh cuba scrub muka. Disebabkan muka akak banyak bintik hitam dan pori2 muka akak banyak black head dan white head. Jadi akak pon cuba la..Hari-hari akak pakai Scrub ni, kemudian akak tinggal cetaphil dan krim efasol dari klinik tu, akak hanya fokus scrub muka sahaja"

"Habis pakai scrub 4 botol Alhamdulillah muka dah okey dan muka akak kembali pulih dan Alhamdulillah kulit muka makin licin ... Now nak balik berpantang ke Johor, akak borong 10 pcs terus kerana dah jadi amalan akak hari-hari menggunakan scrub ni. Suami dan kawan-kawan ramai tegur . Siap ada nak beli sekali scrub yang akak pakai tu. Alah korang dah tau kot scrub apa, sebab scrub tu pernah viral tahun 2016 haritu"



"Sekarang kalau akak nak keluar, akak hanya pakai Foundation Sephora dan lipstick jer . Muka totally clean dari masalah jerawat batu OK"



"OH lupa nak bagitau, scrub yang akak pakai tu namanya GREENTEA MINT FACE SCRUB 

haa kan dah agak dah tau scrub ape kan, kalau member akak habis stok hakak oder jer dekat FB page CANTIK VIRAL. Nama page pon dah CANTIK VIRAL ,hehe memang kena dengan produk dia".




"Dekat bawah ni laa scrub yang akak ceritakan tu..Diperbuat dari Greentea dan mint. memang sedap pakai..bau harum dan segar".





Kebaikan GREENTEA MINT FACE SCRUB:


  • Mengeluarkan whitehead & blackhead
  • mengecutkan jerawat 
  • memudarkan parut jerawat
  • memulihkan kulit yang kusam 
  • menghilangkan sunburn 
  • membersihkan lubang pori tersumbat


"Emm ok lah, akak share sebab pengalaman akak sendiri, kot-kot la ada kawan awak awak tu ada masalah macam akak ni kan, boleh la mencuba, seperti akak cerita la sape pernah lalui dia tau la macam mana rasanya bila muka bermasalah ni, yang penting konsisten, ni tak, belum habis sebekas lagi dah tukar yang lain mane la nak nampak kesan dia, ok lah akak nak sambung masak plak, nak masak ape eaa nak berbuka hari ni? Bye Murni".


Sekian, itu sahaja perkongsian dari akak ni pasal kulit muka dia yang breakout selepas tersalah pakai skincare dan pulih selepas pakai GREENTEA MINT FACE SCRUB. Murni pon macam nak cuba laa masa berpantang nanti. Hehehe. Almaklum nak kembali cantik laa selepas bersalin. InshaAllah. Kalau kawan2 pon berminat nak cuba dan nak kulit muka flawless raya ni boleh laa terus ke link FB Page kat bawah ni. Murni tolong share sahaja ok..Assalamualaikum.


Untuk pembelian boleh ke FB Page Cantik Viral atau klik link dibawah:


Artikel Menarik Yang Lain

6 ulasan

  1. wow guna sabun tu je kulit floles teruih...menakjubkan

    ReplyDelete
  2. wow menarik face scrub tu

    ReplyDelete
  3. wah...memang hebat kesan dia

    ReplyDelete
  4. Saya laki pon guna scrub ni, memang terbaik habis

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang