Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona dengan Enchanteur Stunning

8:17 AM



 “Penampilan tidak akan sempurna tanpa wangian” Author C.Joybell C.

Wangian seorang wanita mempunyai daya tarikan sama seperti tertariknya seekor lebah kepada pati nektar dan kenyataan ini sememangnya tidak dapat disangkalkan lagi. Kajian menunjukkan wanita yang memakai haruman dilihat lebih sensual dan menarik. Justeru itu, wanita telah mengetahui dengan tepat sejak berabad lalu, bahawa minyak wangi merupakan aksesori yang tidak menonjol, tetapi mampu untuk menyerlahkan si pemakai dan mencipta aura yang tiada tandingan.

 

 


Dan kebetulan masa Murni dapat suprise box Enchanteur Stunning ni Murni baru sahaja habis pantang. Semasa dalam pantang ibu2 memang takde masa laa nak wangi2..paling wangi pon boleh pakai bedak dan losyen baby jer. selebihnya hanya ada bau herbal, minyak angin & susu masyamm habuan baby muntah atau muak atas baju..kikiki. Jadi bila murni dapat suprise box yang cantik ni hati bebunga2. Bila buka jer wangian Enchanteur Stunning ni semerbak menusuk hidung. Memang rasa sangat fresh..Tambahan box ni dipenuhi bunga-bungaan dan siap becermin gitu. Murni ingatkan macam box biasa tapi rupanya berbeza. Ada 2 tingkat lagi. Sesuai sangat untuk dijadikan tempat simpan kerongsang atau perhiasan. Sukanya Murni. Terima kasih Enchanteur.

 






ENCHANTEUR jenama wangian terkemuka dengan haruman yang diinspirasikan dari Perancis, telah melancarkan semula rangkaian Eau de Toilette dan penjagaan peribadi. Bersempena pelancaran ini, satu haruman baharu yang sangat menarik telah diperkenalkan iaitu, Stunning! Wangian mempesona ini merupakan gabungan Turkish Rose dan Magnolia, telah dipertingkatkan dengan kemanisan dari Blackcurrant Bud dan Raspberry serta dicampur juga dengan  kelembutan Sandalwood. Pemakai Stunning akan tertawan dengan aroma sensual yang dipakainya sendiri, menjadikan dia wanita yang istimewa, seterusnya menyerlahkan penampilan dan personalitinya.





 


Selain Eau de Toilette, variasi Stunning juga hadir bersama produk pelengkap melalui rangkaian penjagaan peribadi termasuk losyen, deodoran, dan bedak talkum yang membuatkan kulit lebih lembut menawan sehalus satin dan berharum wangian segar sepanjang hari.





ENCHANTEUR telah membaharui bentuk botol rangkaian EDT. Botol EDT ini berkonsepkan bentuk tubuh seorang wanita memakai gaun berlipat dengan potongan duyung; manakala variasi warna pada botol adalah berdasarkan wangian flora di dalamnya. Keanggunan botol ini dimahkotakan dengan penutup berbentuk bunga mawar mekar yang menjadi simbolik percintaan yang romantis dan pati bunga yang menjadi esen pelengkap di dalam botol wangian tersebut. Pembungkusan indah ini amat mudah dipegang dan boleh dijadikan hiasan di atas meja rias.

 
 



ENCHANTEUR Eau De Toilette boleh didapati pada harga runcit RM28.20 (termasuk 6% GST) bagi setiap botol 50ml. Manakala Losyen Enchanteur juga boleh didapati dalam pelbagai saiz yang berharga dari RM5.40 hingga RM17.60. Deodoran Enchanteur pula hadir dalam pelbagai bentuk/ format- stik, bebola dan juga semburan yang berharga dari RM4.90 sehingga RM8.40 manakala Bedak Enchanteur berharga dari RM4.40 hingga RM11.80.

 Pelbagai produk wangian serta produk penjagaan diri Enchanteur boleh didapati di semua rangkaian pasar raya, pasar raya besar dan farmasi. Untuk maklumat lanjut mengenai ENCHANTEUR, sila log masuk ke website:

www.enchanteur.com.my

Facebook:

www.facebook.com/EnchanteurMY


























Artikel Menarik Yang Lain

5 ulasan

  1. Jenama Enchanteur ni memang wangiii.. singgah sini :)

    ReplyDelete
  2. Bau dia best..SA suka...la ni tgh mengerjakam perfume dia tu

    ReplyDelete
  3. mmg dari dulu kami peminat enchanteur

    ReplyDelete
  4. wanita dan wangian x dapat dipisahkan.. gituw... hahaha

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang