Tidur Lebih Berkualiti dengan Windsir Memory Foam Pillow

3:07 PM

Assalamualaikum semua..

Ada tak kawan kawan Murni yang kerap sakit tengkuk bila bangun tidur. Kalau Murni terkena macam tu Murni panggil 'tersalah bantal'. Memang siksa wei kalau kena tersalah bantal ni. Urat leher sakit, tegang & boleh menyebabkan sakit kepala juga. Sebenarnya suami Murni kerap sangat kena 'tersalah bantal' ni. Kadang2 Murni kesian tengok dia nak toleh kiri-kanan pon tak boleh dan sakit. Kalau teruk sangat sampai jadi sakit kepala berhari hari. Macam2 petua yang orang bagi Murni dah cuba, kadang-kadang berjaya kadang-kadang tidak.


Selalunya Murni perhati, encik suami ni selalu terkena 'tersalah bantal' kalau dia tidur terlampau nyenyak sampai bantal2 dia entah kemana. Macam budak2 la tidur buass gitu. Pekdahnyer esok pagi bangun pagi sakit sana sakit sini leher tegang laa..Sebagai isteri mithali Murni picit2 laa sapu minyak angin. Hehehe. Memandangkan macam2 usaha dan petua tak berhasil, ada kawan suggest Murni belikan bantal yang mengikut contour kepala. Setelah risik2 Murni beli Memory Foam Pillow dari Windsir. Murni beli dari Lazada jer. Penghantaran pon sangat cepat. Tak sabar2 terus Murni beri suami cuba.



Masa buka kotak tu mula2 Murni pegang bantal ni best sangat. Cover dia gebu macam baldu dan sangat lembut. Memang lembut dan gebu sangat sangat. Bentuk bantal pon ergonomic sesuai dengan lekuk kepala dan leher. Menyesal beli satu jer. Kalau tahu best macam ni Murni beli lebih..hehehe






Alhamdulillah, selepas 2 minggu menggunakan Memory Foam Pillow dari Windsir ni dia sudah tak mengadu sakit leher atau tersalah bantal. Maknanya bantal ini sesuai laa dengan encik suami. Murni pon happy sebab bila bangun pagi dah tak perlu nak jadi tukang urut leher dia. Dia pon boleh pergi kerja dan buat kerja dengan selesa. Terima kasih Windsir Memory Foam Pillow.




Maklumat tentang Windsir Memory Foam Bantal - Contour Classic

~Memberi keselesaan 100% kepada anda

~Lembut dan cahaya

~Menjaga tulang belakang anda sejajar

~Cetakan ke bentuk kepala anda

~Tidur yang berkualiti

~Kebersihan dan Hypoallergenic


Kalau kawan kawan pernah atau nak cuba Windsir Memory Foam Pillow ni boleh jer terus ke Wesite Lazada atau tekan link dibawah:


Untuk pembaca blog Murni Alysa, Murni ada voucher code untuk kawan kawan menikmati diskaun 10% untuk semua bantal. masukkan code  'MURNIWSOS' pada https://goo.gl/kJZodg
Dan tiada perbelanjaan minimum yang diperlukan untuk menggunakan code ini. Best kannn??

Untuk maklumat lanjut boleh rujuk laman web rasmi Winsir untuk maklumat lanjut.

Artikel Menarik Yang Lain

1 ulasan

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang