Tidur Lebih Berkualiti dengan Windsir Memory Foam Pillow

3:07 PM

Assalamualaikum semua..

Ada tak kawan kawan Murni yang kerap sakit tengkuk bila bangun tidur. Kalau Murni terkena macam tu Murni panggil 'tersalah bantal'. Memang siksa wei kalau kena tersalah bantal ni. Urat leher sakit, tegang & boleh menyebabkan sakit kepala juga. Sebenarnya suami Murni kerap sangat kena 'tersalah bantal' ni. Kadang2 Murni kesian tengok dia nak toleh kiri-kanan pon tak boleh dan sakit. Kalau teruk sangat sampai jadi sakit kepala berhari hari. Macam2 petua yang orang bagi Murni dah cuba, kadang-kadang berjaya kadang-kadang tidak.


Selalunya Murni perhati, encik suami ni selalu terkena 'tersalah bantal' kalau dia tidur terlampau nyenyak sampai bantal2 dia entah kemana. Macam budak2 la tidur buass gitu. Pekdahnyer esok pagi bangun pagi sakit sana sakit sini leher tegang laa..Sebagai isteri mithali Murni picit2 laa sapu minyak angin. Hehehe. Memandangkan macam2 usaha dan petua tak berhasil, ada kawan suggest Murni belikan bantal yang mengikut contour kepala. Setelah risik2 Murni beli Memory Foam Pillow dari Windsir. Murni beli dari Lazada jer. Penghantaran pon sangat cepat. Tak sabar2 terus Murni beri suami cuba.



Masa buka kotak tu mula2 Murni pegang bantal ni best sangat. Cover dia gebu macam baldu dan sangat lembut. Memang lembut dan gebu sangat sangat. Bentuk bantal pon ergonomic sesuai dengan lekuk kepala dan leher. Menyesal beli satu jer. Kalau tahu best macam ni Murni beli lebih..hehehe






Alhamdulillah, selepas 2 minggu menggunakan Memory Foam Pillow dari Windsir ni dia sudah tak mengadu sakit leher atau tersalah bantal. Maknanya bantal ini sesuai laa dengan encik suami. Murni pon happy sebab bila bangun pagi dah tak perlu nak jadi tukang urut leher dia. Dia pon boleh pergi kerja dan buat kerja dengan selesa. Terima kasih Windsir Memory Foam Pillow.




Maklumat tentang Windsir Memory Foam Bantal - Contour Classic

~Memberi keselesaan 100% kepada anda

~Lembut dan cahaya

~Menjaga tulang belakang anda sejajar

~Cetakan ke bentuk kepala anda

~Tidur yang berkualiti

~Kebersihan dan Hypoallergenic


Kalau kawan kawan pernah atau nak cuba Windsir Memory Foam Pillow ni boleh jer terus ke Wesite Lazada atau tekan link dibawah:


Untuk pembaca blog Murni Alysa, Murni ada voucher code untuk kawan kawan menikmati diskaun 10% untuk semua bantal. masukkan code  'MURNIWSOS' pada https://goo.gl/kJZodg
Dan tiada perbelanjaan minimum yang diperlukan untuk menggunakan code ini. Best kannn??

Untuk maklumat lanjut boleh rujuk laman web rasmi Winsir untuk maklumat lanjut.

Artikel Menarik Yang Lain

20 ulasan

  1. terbaek bantal ni :)

    ReplyDelete
  2. wah.. nampak selesa je tengok suami murni tidur tu.. bantal nya nampak macam selesa je.. ada lekukan tu yang buat lena tidur sampai ke pagi sebab leher rasa sedap dan betul kedudukannya time tidur

    ReplyDelete
  3. tidur yang berkualiti tu is a must. sebab tu kena guna bantal yang elok utk tulang belakang. barulah dpt bangun pagi dengan tubuh badan yg segar

    ReplyDelete
  4. Wahhh untungnya dapat tilam best. NI kalau anak kejut tgh malam nak susu pun mau tak terjaga ni. Hehe

    ReplyDelete
  5. Tak pernah guna jenis yang ni..biasa guna jenis satu lagi..pun support neck jugak..tapi yang ni menarik la..lekuk tu sure buat kepala rasa selesa..nak beli la nanti...

    ReplyDelete
  6. Encik suami tu berlakon ke betui2 tu? hahaha..

    Serious paling penting kena pilih yang anti bakteria dan support kepala. Kalau tak, ya Allah, pagi tu boleh bad mood! Lepas tu jenis cepat sakit pulak at least nak tidur kena elok2 kan.

    ReplyDelete
  7. Wah bestnya ad bantal macam ni.Betul-betul ikut aluran kepala tu.Saya salah seorang yang kerap mengalami sakit leher dan kadang-kadang kena pakai 2 bantal untuk dapatkan tido yang selesa. Boleh try nnti ni.hehehe

    ReplyDelete
  8. waaaaa nak jugak bantal macam nie. nampak empuk dan selesa betul ye untuk kepala. nak beli satu jugak sebab selalu bangun tidur sakit kepala n sengal2 leher

    ReplyDelete
  9. Menarik bantal khas untuk leher dan kepala. Dulu ada bantal macam ni, tapi entah ke mana. Bolehlah nanti tengok2 mana tahu bole order sekali.

    ReplyDelete
  10. Bantal jenis ni memang legend. Dari zaman abah saya lagi dia dah suka guna memory pillow camni. Katanya selesa. Nanti ruby nak cuba untuk suami ruby. Asyik sakit leher aje tido.

    ReplyDelete
  11. Macam nak kena beli je. Saya ni jenis susah tidur. N salah satu sebab bantal n tilam yg tak bagus mungkin. Rasa x selesa dan sebagainya.

    ReplyDelete
  12. Kita selalu salah bantal kalau tidur.. Sakit urat leher macam nk putus leher tu..huhuu.. Kdg2 tidur dh betul guna bantal yg elok tp mungkin sbb posisi tidur tu yg salah kot.. Nmpk bntal ni mcm selesa la ada bentuk lg..

    ReplyDelete
  13. Bantal gini la yang best nak bawak tidur, mesti selesa dan lena gila tidur nanti. Bestnya Ya Allah kalau dapat ni. Onie kalau tidur, part bantal memang agak memilih sikit,hehe

    ReplyDelete
  14. Suka pula tgk bantal ni. At least dapat mengurangkan rasa sakit kepala. Mmg ada org cakap nak tidur lena kena pilih bantal yang betul

    ReplyDelete
  15. This pillow seems to have a lot of benefits right? Besides promoting good sleep quality it is also anti-bacterial. :)

    ReplyDelete
  16. macam ada pernah nampak bantal ni jual kat pasaran..tapi tak ingat kat mana....

    so bagi yang ada masaalah postur waktu tidur hingga menyebabkan sakit kepala dan sakit tengkuk sebab salah pemilihan bantal , mungkin lepas nih boleh cuba guna bantal windsir ...

    ReplyDelete
  17. Tak pernah lagi Cuba bantal macam ni... Sebab Yana kebelakangan ni asyik sakit leher je... Maybe kena tukar pillow macam ni kut

    ReplyDelete
  18. Nampak selesa. Ya, mouse mommy pun sokong bahawa posisi tidur tu penting supaya badan dapat rehat yang secukupnya.

    ReplyDelete
  19. AM selalu tido mmg alas 2 bantal baru selesa.. Tue pun kekadang kena gak sakit tengkuk.. AM nak beli satu la.. Nak cuba guna gak.. Confirm nyenyak AM tido tanpa pikir esok bangun sakit tengkuk lg..

    ReplyDelete
  20. Jika ikutkan dlm gambar kt kotak..yg tebal tu kt bawah..kan. sy tido pon ikut mcm dlm gambar di kotak.

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang