Baby Carrie Produk Terbaru Berasaskan Tumbuhan Semulajadi dan 100% Organik

6:11 PM

Baby Carrie merupakan Produk Terbaru Penjagaan Baby yang Berasaskan Tumbuhan Semulajadi & 100% Organik . Sebut saja Produk Carrie Junior, ibu bapa mesti dah kenal kan, mana taknya rangkaian penjagaan baby yang sudah ada dipasaran selama lebih dari 20 tahun. Jenama yang dipercayai sebagai penjagaan diri khusus bayi dan kanak-kanak di Malaysia. Anak2 Murni memang menggunakan Produk Carrie Junior seperti sabun mandi, shampoo, lotion badan dan macam-macam lagi.



Baby Carrie, Produk Penjagaan Baby ini sesuai untuk baby yang baru lahir dan juga anak2 yang mempunyai kulit sensitif seperti kulit bayi kerana Baby Carrie dihasilkan daripada 100% bahan organik dan tumbuhan semulajadi, yang dapat menjaga kulit baby yang baru lahir. Kalau sebut organik, siapa yang tak suka kan. Kita sebolehnya nak pastikan anak-anak kita selamat daripada sebarang bahan kimia. Bila bahan organik, memang bagus untuk anak-anak kita, lagi-lagi baby yang baru lahir. Kadang kulit baby ni sensitif. Seperti juga anak Murni mempunyai kulit yang sensitif. Jadi Murni memilih untuk mencuba Baby Carrie ni untuk dia.


Bahan yang terkandung dalam Baby Carrie ialah Organic Oat Milk & Milk of Almonds and Organic Almond Oil & Wheat Germ Oil. Bahan ni dapat menjaga kulit baby, beri khasiat pada kulit bayi, kulit jadi lembut dan sihat serta dilindugi daripada kerosakan sel. Kalau dah oat dengan susu, memang buat kulit baby halus mulus je.


BABY CARRIE Baby Lotion


BABY CARRIE BabyLotion memberikan kelembapan cepat selama 48 jam pada kulit bayi dengan kesantidak berminyak dan rasa ringan. Ia diperkaya dengan gliserin untuk menghidrat dan menenangkan kulit bayi dengan susu oat organik & susu kacang almond untuk melembabkan & melindungi kulit.

• Sesuai untuk Bayi yang Baru Lahir
• Hypoallergenic
• Diuji oleh Pakar Dermatologi
• Mengekalkan kelembapan selama 48-jam
• Bebas alcohol, paraben, pewarna, minyak mineral.

BABY CARRIE Baby Oil


BABY CARRIE Baby Oil sangat sesuai untuk urutan ikatan bayi. Ia menenangkan & melegakan kulit kering dan mengunci kelembapan kulit bayi. Campuran yang diperkaya dari minyak badam organik, minyak gandum & minyak zaitun membantu kulit bayi menyerap dan mengekalkan kelembapan sambil melindungi kulit.

• Sesuai untuk Bayi yang Baru Lahir
• Hypoallergenic
• Diuji oleh Pakar Dermatologi
• Mengekalkan lebih kelembapan
• Melembapkan & melembutkan

BABY CARRIE Head to Toe Gentle Wash


BABY CARRIE Head to Toe Gentle Wash membersihkan kulit kepala & kulit sensitif bayi dengan lembut dan diperkaya dengan minyak gandum, kaya dengan Vitamin E, sebagai antioksidan untuk melindungi kulit. Ia melembapkan kulit bayi secara intensif dengan minyak badam organik agar kulit lembut & licin.

• Sesuai untuk Bayi yang Baru Lahir
• Tidak memedihkan mata
• Hypoallergenic
• Diuji oleh Pakar Dermatologi
• Diuji oleh Pakleh Pakar Dermatologi
• Diuji oleh Pakar Oftalmologi
• Bebas sulfat, sabun, paraben, pewarna, MIT

BABY CARRIE Baby Bath


BABY CARRIE Baby Bath membersihkan kulit sensitif bayi dengan lembut dan mengandungi susu oat organik & susu badam untuk memperbaiki kelembapan kulit bayi, mengawal kehilangan kelembapan & menguatkan kulit. Keanjalan
kulit bayi ditingkatkan dengan Vitamin A & E, yang juga bertindak sebagai antioksidan untuk melindungi kulit.

• Sesuai untuk Bayi yang Baru Lahir
• Tidak memedihkan mata
• Hypoallergenic
• Diuji oleh Pakar Dermatologi
• Diuji oleh Pakar Oftalmologi
• Bebas sabun, paraben, pewarna, MIT


Bagi ibu-ibu atau bakal ibu, Murni recomended sangat kat korang untuk cuba produk BABY CARRIE nie.. Ianya sangat bagus dan baik untuk kulit bayi yang baru lahir.. Lagi satu produk nie bebas alcohol, paraben, sulfat, pewarna dan juga sabun. Bayi akan rasa lebih selesa dan segar sepanjang hari.

Untuk maklumat lanjut berkenaan produk BABY CARRIE, layari sesawang dibawah dan boleh dapatkan produk di semua farmasi atau pasaraya berdekatan :

Facebook : CARRIE

Trusted by mum, Safe for babies' skin

#BabyCarrie #CarrieJunior #BabyCarrieMalaysia #CarrieMY #CarrieMalaysia #babyproduct
#




Artikel Menarik Yang Lain

0 ulasan

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang