Yoodo - Perkhidmatan Telco Mudah Alih Digital Pilihan Anda di Malaysia

4:01 PM

Assalamualaikum semua..Murni nak tanya korang tengah pakai Telco apa ya sekarang?. Sebenarnya Murni tengah memikirkan perkhidmatan mudah alih apakah yang sesuai untuk dijadikan pilihan di Malaysia? Sebab apa kita kita pilih Telco tersebut? Setiap daripada kita tak sama basic need dalam teleco. Ada orang dia memerlukan panggilan/SMS yang tinggi. Ada orang dia memerlukan penggunaan data internet yang tinggi. Baru2 ni Murni diperkenalkan dengan Yoodo Telco. So harini Murni nak share laa dengan korang apakah kelebiha Yoodo Telco ni.

Dengan Yoodo, anda boleh menyesuaikan pelan mudah alih anda dengan mudah, sama ada data, panggilan dan SMS. Bahagian terbaik tentang pelan mudah alih Yoodo ialah anda hanya membayar apa yang anda perlukan dan anda tidak perlu terikat dengan pilihan lain yang tidak perlu. Pelan mudah alih muktamad yang kami perlukan kerana setiap pengguna mempunyai jenis keperluan dan penggunaan yang berbeza. Sesetengah pengguna memerlukan data tanpa had tetapi sangat kurang untuk panggilan dan SMS, manakala sesetengah pengguna mungkin memerlukan panggilan tanpa had dan tidak banyak menggunakan data internet. Jadi dengan Yoodo, menyesuaikan pelan anda mengikut keperluan anda hanya tinggal beberapa ketikan lagi. Begitu mudah!

Apakah itu Yoodo?

Yoodo dikuasakan oleh Celcom dan ini membolehkan pengguna Yoodo menikmati rangkaian 4G LTE terluas di Malaysia. Best kan!!!

Mengapa Yoodo Perlu Menjadi Perkhidmatan Mudah Alih Pilihan Anda di Malaysia?

- Kebebasan Memilih Jumlah Data, Min Suara, SMS Berdasarkan Keperluan Individu

- Satu-satunya Telco Dengan Pelan Tanpa Had Boleh Disesuaikan

- Paket Data Tambahan Untuk Sesuai dengan Gaya Hidup Anda

- Perbaharui Pelan Data Mudah Alih Anda Pada Bila-bila Masa

- Tiada Kontrak

Dengan semua kombinasi yang mungkin, terdapat lebih 2 juta kombinasi untuk dipilih oleh pengguna.




Untuk yang memilih unlimited data plans, Yoodo menawarkan unlimited data plans seperti dibawah :

RM35 per month @ 3Mbps

RM43 per month @ 6Mbps



 Semua add-on untuk aplikasi & keinginan data anda!

Paket data khas yang memberi anda data berkelajuan tinggi yang tidak dipotong daripada pelan mudah alih asas anda.

Sama ada anda pengguna tegar Facebook, YouTube, Instagram, TikTok, Netflix atau memerlukan data untuk mesyuarat dalam talian anda melalui Zoom atau Google Meet atau Ms. Teams, terdapat pelbagai add-ons data untuk anda pilih.



Di mana dan bagaimana untuk mendapatkan sim Yoodo?

Anda boleh mendapatkan sim dengan mendaftar dalam talian atau melalui aplikasi Yoodo dan minta sim anda dihantar terus kepada anda. Mudah dan senang!

Sebagai alternatif, anda boleh membeli di kedai yang mengambil bahagian ini:

- Celcom bluecube

 - EasyParcel Pgeon Point

- BHPetroMart

- Petronas Mesra


Pssst.. tahukah anda dengan Yoodo, anda boleh menikmati tanpa memerlukan simkad fizikal.


Nikmati Keselesaan dengan Yoodo. Menggunakan 100% digital dengan eSIM

Ketahui tentang eSIM Yoodo di sini di https://www.yoodo.com.my/esim/


Tidak perlu bersusah payah mendapatkan kad sim kerana Yoodo juga menawarkan eSIM yang bukan sahaja sangat mudah dan membolehkan anda berhubung dengan mudah dan ia dilengkapi dengan keupayaan dwi-SIM. Noted: ia hanya serasi dengan telefon iOS dan Android terpilih sahaja.

Banyak Sebab Memilih Yoodo

Kebebasan Untuk Menyesuaikan Pelan Tanpa Had Anda Sendiri.

Pilih kelajuan data pilihan anda, kuota tempat liputan, minit suara dan SMS; semua mengikut keperluan anda.


Dapatkan Pas Kuasa BARU

Nikmati 12 Jam 100 GB dengan harga RM10 sahaja!

*Promosi tamat 31 Disember 2021




Pembaharuan Pelan Mudah Alih tanpa kebimbangan

Jika data habis sebelum hujung bulan dan tak sempat buat apa-apa! Dengan Yoodo, itu BUKAN isu! Perbaharui pelan mudah alih anda pada bila-bila masa tanpa perlu risau tentang kitaran bulanan anda. Sangat fleksibel.



Peroleh Ganjaran Apabila Anda Membeli Add-on

korang beli 10 add-on internet ini, korang akan dapat 1 add-on percuma



Kembali Mengikut Permintaan Ramai, Raksasa 20/20 Kembali

Dapatkan 20GB Data Dengan Hanya RM20!



Apa Lagi Yang Anda Boleh Dapat dengan Yoodo

Jemput rakan untuk menyertai Yoodo menggunakan kod rujukan unik anda dan dapatkan RM20 dalam kredit Yoodo percuma. Malah rakan anda mendapat ganjaran. Rakan anda akan mendapat 7GB data PERCUMA. BEST KAN!




Tidak Cukup Data dengan TikTok? Add-On Jer!

Dapatkan add-on 20GB ini pada harga RM1 sahaja!



Free e-Gift Cards

Tebus Free e-Gift Cards gaya hidup PERCUMA dengan promo Flash Wowcher Yoodo

Dapatkan promosi dari sekarang hingga 31 Disember 2021!




Tidak kira pengguna jenis apakah anda, Yoodo telah mendapat pelan mudah alih yang sempurna untuk anda. Jadi korang tak perlu tunggu lebih lama untuk menjadi pengguna YOODO.


Untuk maklumat lanjut:

Yoodo

https://www.yoodo.com.my/

https://web.facebook.com/yoodoMY

WhatsApp +6011 – 5622 2222

(Isnin - Jumaat 9 pagi hingga 10 malam)

(Sabtu & Ahad 9 pagi hingga 6 petang)


Artikel Menarik Yang Lain

0 ulasan

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang