S Pink Premium Pointer

Rumahku Syurgaku Part 5 (Bayaran Ansuran kali ke-5)


 Alhamdulillah..


Kali ni rasa macam cepat pulak progress rumah kami. Sebab kali ni dapat surat dari lawyer dan pemaju untuk payment Fasa 2(d) pulak. Rasanya baru bulan January baruni dah bayar 10% untuk Fasa 2(c). Kali ni kena bayar lagi 10%





Untuk Fasa 2(d) ini bermakna bumbung, pendawaian elektrik, saluran paip (tanpa lengkapan), paip gas (jika ada) dan penyaluran serta pengkabelan dalaman telefon petak tersebut (rumah kami ler tu) hihihi. Ini bermakna rumah kami dah 55% siap. Alhamdulillah.









Pandangan jauh




Surat dari Pemaju



Surat dari Lawyer



Jadual pembayaran untuk Fasa 2(d)




4 Komentar untuk "Rumahku Syurgaku Part 5 (Bayaran Ansuran kali ke-5)"

wahhh tak lama dah rumah nak siap tu

Bestnyaaa

Nnt wat house warming jgn lopa jemput aii naa

wow tak lama lagi masuk rumah baruuu =D

wah nanti boleh laa p singgah umah baru murni..

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH