S Pink Premium Pointer

Review | Honey Bee Venom Multi Solution Cream


Assalamualaikum...


Dah lama Murni teringin nak beli Honey Bee Venom ni.. Tapi duk bertagak2 takut beli sajer tapi tak pakai.. Sebab kebanyakan cakap pakai dia sebagai pelembab dan mekap base. Tapi Murni dah ada mekap base lain dan Murni suka dah dengan make up base Murni pakai loni..Tapi baru2 ni mungkin kerana kerap sangat mekap kulit muka Murni jadi kering dan memang nampak kusam. Mujur jerawat tak tumbuh...






Dan bila ushar2 tanya dalam grup mekap, ramai kawan2 suggest suruh pakai Honey Bee Venom ni. Dan kami pakat2 share beli dapat murah sikit..hehehe. tapi Murni dah cuba pakai sblm pakai mekap tapi rasa macam kureng syok. Mungkin orang lain syok jer. Ikut selera masing2 ler kan..Murni hanya pakai masa nak tidur & nak pergi kerja tanpa mekap jer. So far memang best. Kulit muka rasa soft jer..Dah takde kering2 dah..hehehe









Honey Bee Venom Multi-solution cream


Sapuan Krim Khas mengandungi racun lebah, propolis dan royal jelly untuk melegakan masalah kulit

Mengandungi 5 % racun lebah racun , ekstrak madu , ekstrak propolis dan ekstrak jeli diraja yang meremajakan kulit , krim ini melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya

Semua dalam satu krim menjaga kebimbangan kulit yang kompleks dan bermasalah jerawat dan kekeringan

Penjagaan untuk pelbagai masalah kulit seperti kekeringan daripada rangsangan udara kotor, kekurangan air dan perbagai masalah jerawat.

Ia menjadikan kulit licin , berdaya tahan dan berseri kulit dan penuh dengan kelembapan. Asid hyaluronik meningkatan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kulit terus lembut dan tegas ringan , preskripsi untuk melegakan kulit jerawat.

Ia adalah selamat untuk digunakan kerana ia tidak mengandungi paraben , minyak mineral atau benzopheno.









 Tak banyak boleh Murni cerita pasal Honey Bee Venom ni. kalau kawan2 nak tau details boleh jer tanya pada seller yang jual Honey Bee Venom ni. Murni pon baru pakai seminggu ja. Tapi Murni betul2 puas hati. Bau dia sangat wangi, texture dia like gel creamy..agak likat tapi sangat senang bila spread. Dan bila sapu kat muka rasa sejuk nyaman dan senang meresap. sesiapa yang ada masalah kulit kering macam Murni dan tercari2 pelembab..try lah pelembab ni..memang sangat bagus..ia bukan saja melembab tapi juga merawat kulit kita..


Selamat Mencuba!!!








5 Komentar untuk "Review | Honey Bee Venom Multi Solution Cream"

best ea... leh la try nnti mmndgkan yui jual juga yg ni.. hehehe.

wow... kena cari satu nak pakai duk kat rumah abe balik keje sentuh kita licin nanti hahahhahaha

hahahha... model produk dh mokcik loni.

Mmg best ..lau sapu foundation rata dan bekas2 hitam jerawat memudar bila pakai lama

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH