TAHAN Instant Sport Hijab | Sangat Selesa untuk Aktiviti Sukan dan Senaman

6:33 PM

Assalamualaikum..

Dah seminggu kita di tahun baru 2020. Ini merupakan entry pertama untuk tahun 2020 ni. Macam biasa azam tahun baru Murni masih repeated azam2 tahun lepas iaitu nak KURUS dan SIHAT. Untuk mencapai target berat badan yang Murni impikan Murni rasa tahun ni Murni kena lebih gigih lagi melakukan aktiviti senaman indoor dan outdoor. Tapi Murni ni lebih suka melakukan aktiviti senaman di luar seperti jogging, briskwalk & aerobik berbanding aktiviti senaman indoor.  


Sebagai wanita Muslimah, Murni mesti menitikberatkan pakaian yang menutup aurat ketika bersenam. Selain itu keselesaan dan kecantikan pon kena ambik berat. Sebelum ini Murni selalu pakai shawl dan tudung instant ketika bersenam tapi baru2 ni Murni diperkenalkan dengan TAHAN Instant Sport Hijab, iaitu tudung sport yang dibuat khas untuk wanita muslimah yang ingin kekal aktif namun masih mengekalkan kesopanan dan keselesaan. Material TAHAN instant hijab ni yang ringan dan breathable. Malah bukan tu je, siap ada anti odor effect lagi menjadikan TAHAN Sports Hijab pilihan Murni. Paling best ada 3 warna menarik untuk dipilih. Murni pilih warna kelabu (grey) supaya senang untuk matching dengan pelbagai warna baju.


10 sebab kenapa anda perlu dapatkan Tahan Isntant Sport Hijab!

1. Meterial sejuk
2. Ringan
3. Cepat kering
4. Mudah dipakai
5. Tidak berbau
6. Selesa
7. Tidak Mudah berkedut
8. Sesuai untuk aktiviti luar
9. 90% - polyster + 10% spandex
10. Breathable




Yang membuatkan Murni suka dengan TAHAN Instant Sports Hijab ni sebab ia sangat fleksibel untuk kepala, bahu dan pergerakan badan ketika kita melakukan aktiviti. Korang tak perlu risau jika memakai hijab ini ia memberikan korang keselesaan dan reka bentuknya mengelakkan rambut korang terdedah semasa melakukan aktiviti. Ia sangat sesuai dipakai untuk semua jenis keadaan cuaca serta boleh dipakai oleh semua peringkat umur wanita. Potongan hijab ini juga sangat sporty tau korang. Yang penting tak perlu pakai pin dan buang masa korang mengadap cermin lama untuk bersiap.




Untuk maklumat lanjut dan pembelian boleh layari web dan media sosial seperti di bawah :

Web :

Facebook :

Instagram :



Artikel Menarik Yang Lain

18 ulasan

  1. wow..rajin la dia bersenam lps ni..:)

    ReplyDelete
  2. kami pun ada satu..senang pasni sarung tahan instant jer..tahan lasak yang penting labuh tutup dada dan serap peluh.

    ReplyDelete
  3. senang nak bersenam kalau tudung jenis instant macam ni. Nak pergi camping atau hiking memang selesa nak pula bila material dia bagus. Masuk air pun cepat je kering

    ReplyDelete
  4. Eh cantiklah design dia, sesuai sangat ni untuk mereka yang bertudung dan lasak..okay nak skodeng website dia gak laaa hehehehe

    ReplyDelete
  5. Wow!!!!!!! Bagus product ini. Nanti boley saya recommend ini product pada friends yg active dgn sports and wears hijab. Thank you ya for sharing this information.

    ReplyDelete
  6. Dulu selalu rimas bila nak bersukan,pakai tudung tebal n perangkap haba..belum lagi dgn.rasa x selesa dek peluh..

    Haaa..dh ada jenis tudung utk sukan ni, boleh la jadi asbab nak rajin bersukan.hehe

    ReplyDelete
  7. Boleh la Rawlins share dengan geng aerobik nie. Takde la depa pakai tudung colour Dan shawl corak berserta brooch dah pergi aerobik

    ReplyDelete
  8. wah..bagus ni. kalau siapa yg memang jenis suka bersukan elok sangat beli tudung mcm ni. mkalau aktif bersukan..tudung pun kena sesuai. kalau tak panas berbahang la nnti

    ReplyDelete
  9. Pernah nampak promosi jualan tudung Tahan ni... nampak menarik gak tapi blm sempat nak beli sbb jarang jogging haha

    ReplyDelete
  10. Tutup bahagian dada ni rasa berminat pulak nak dptkan. Susah nak cari produk muslimah yg berkualiti sikit

    ReplyDelete
  11. Labuh jugak tudung ni. Bagus. Rasa selesa sikit bila tertutup labuh belah depan kan.

    ReplyDelete
  12. menarik jugak ni. nanti la saya beli sebab memang selalu pergi brisk walk bagai kan

    ReplyDelete
  13. Kalau jogging memang cari tudung macam ni..serap peluh, tak perangkap haba dan cepat kering.

    ReplyDelete
  14. Menariklah hijab ni. Memang sesuai utk org yang betul2 nak bersukan kan

    ReplyDelete
  15. Senang tudung sarung je.. Kalau p jogging atau aktiviti luar mmg sarumg je la.. Bgus tudung ni tak pans, tak kedut.. Boleh usha nnati

    ReplyDelete
  16. tgk gambar, aida berkenan. labuh nyer ok.
    mostly kurang labuh!
    bila bersukan, mesti tudung yg sesuai gini.
    baru la selesa.

    ReplyDelete
  17. Bagus ada hijab macam ni, selesa bila buat aktviti lasak. Bolehlah sis rekomen pada kakak yg suka berzumba

    ReplyDelete
  18. nampak selesa. bolehlah nanti saya belikan untuk adik beradik saya. :) terima kasih for sharing ya

    ReplyDelete

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang