Review 5 Flavor Yummy Soup Instant Noodle

3:22 PM

Hai semua, kat sini siapa yang gemar makan mi segera???  Murni adalah salah seorang penggemar mi segera. Di Malaysia terdapat pelbagai jenama dan juga perisa. Pilih jer yang mana korang berkenan. Baru-baru ini, saya menerima 3 karton mi segera iaitu Mi Segera Sup Yummy. Ia adalah jenama dari China dan sudah tentu ia Halal dan Halal mereka diiktiraf Jakim. Berbeza dengan mee segera kari, tomyam dan sup ayam kami, yang ini memang sedap dan penuh dengan herba. Perasa bukan bentuk serbuk tetapi ia adalah bentuk pes. Jika anda memasaknya, di atas dapur dan menambah apa-apa bahan lain di dalamnya, saya pasti ia akan menjadi yang terbaik yang pernah anda miliki.





Yummy Soup Instant Noodle ni ada 5 Perisa yang sedap. Kalau nak lagi sedap korang boleh masak dan campurkan dengan pelbagai lauk dan sayur kegemaran kamu. Murni dah mencuba kesemua perisa dan memang sedap. Oleh kerana mereka menggunakan Pes jadi kuah menjadi pekat dan mee pulak tak lembut dan tak keras..just nice sedap kenyal dan tak mudah kembang walau dibiarkan terendam lama.

Yummy Soup Chicken Flavor Noodle



Yummy Soup Spicy Beef Flavor Noodle



Yummy Soup Mutton Flavor Noodle



Yummy Soup Pickled Cabbage Fish Flavor Noodle



Yummy Soup Classic Beef Soup Noodle
 


Ape lagi beli sekarang kat :
Or walk in to this outlet to buy the Yummy Soup :
1. AEON
2. Redtick
3. Checkers Hypermarket
4. De Luxe Circle Fresh Mart
For more info check out :

Artikel Menarik Yang Lain

0 ulasan

S Pink Premium Pointer

Life Traffic Feed

Chat Box

Nuffnang